na visini zadatka

DAJANA BI BILA PONOSNA! Prve fotografije Kejt Midlton sa sahrane princa Filipa oduševile Britance

1

Vojvotkinja od Kembridža stigla je u zamak Vindzor u crnini, a pažnju je odmah privukao je njen izbor nakita

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na fotografijama na kojima se Kejt Midlton vidi kako u automobilu ulazi u zamak Vindzor nismo imali priliku da vidimo ništa od njene odeće osim činjenice da će biti odevena u crno, ali njen stil već se raširio svetskim portalima. Razlog je izbor nakita, koji mnogi smatraju suptilnom porukom.


Supruga princa Vilijama je, naime, viđena kako nosi ogrlicu koju smo ranije viđali na — princezi Dajani. Istina, u pitanju je čoker-ogrlica sastavljena od četiri niza bisera koja pripada kraljici Elizabeti, ali je poznato da ju je Kejtina pokojna svekrva često pozajmljivala od kraljice i jednostavno obožavala! 

 

 

Ogrlica od japanskih bisera u sredini je ukrašena efektnim dijamantskim detaljem, a princeza Dajana nosi je na jednoj od svojih čuvenih fotografija s početka braka sa Čarlsom, na banketu 1982. godine. Elizabeti II poklonila ju je japanska vlada, a sama kraljica ju je nosila tokom osamdesetih i devedesetih.
I to nije sve, Kejt je ponela par visećih minđuša, napravljenih od bisera, koje je, takođe, pozajmila od kraljice i uglavnom ih nosi u vrlo svečanim trenucima.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Ako pitate britanske medije, ovakav izbor nakita poručuje samo jedno — Kembridžovi su odani kraljici i Kruni, a Kejt će jednog dana sedeti na mestu kraljice i biće na visini zadatka. Da li je to suptilna poruka javnosti nakon što se Megan Markl uopšte nije pojavila u zemlji nakon smrti princa Filipa, pitaju se Britanci...

 

"Jednog dana ona će biti kraljica i biće neverovatna" samo je jedan od pozitivnih komentara, a nije malo onih koji tvrde da je za Marklovu bolje što nije došla da bude s Harijem i porodicom u ovako teškom trenutku.

 

Ipak, budući da je vojvotkinja od Kembridža ponela jednu od omiljenih ogrlica Dajane, mnogi veruju da je ovo i detalj kojim je Kejt želela da pokaže naklonost pokojnoj princezi od Velsa, odnosno odanost suprugu.

 

 

makonda-tracker