ispovest o porodici

"GOSPODINE, TO DETE JE ROĐENO MRTVO": Nenad Pagonis podelio NAJPOTRESNIJE detalje borbe za ĆERKIN ŽIVOT — rasplakaće vas

1

Kik-bokser Nenad Pagonis ispričao je potresne detalje iz svog života, iz perioda kada mu se rodila ćerka Tesa...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 Nakon toga krenuo je još gori period mog života, jer sam upoznao čoveka koji je ostao bez ćerke, što me je navelo da pomislim da bih se ubio da ostanem bez svoje ćerke Tese. To je u meni probudilo najveću borbu sa anksioznošću. S druge strane sam bio u divnom periodu života, dobili smo i sina, putovao sam često, igrao boks, ali dođem kući sa treninga i meni kreću crne misli. Non-stop zamišljam kako bi bilo da se ćerki desi nešto loše i to u meni izaziva očaj da želim da se ubijem. Tada me je stigao sav stres svega što smo prošli, na kraju sam došao do toga da je smisao života u toj duhovnoj svesti — istakao je Nenad te se osvrnuo i na rastanak sa nevenčanom suprugom Majom:

 

Na kraju smo se Maja i ja razveli, jednostavno nismo mogli dalje, a to je takođe bio veliki udarac za mene. Odjednom se nađem u praznoj kući, a uvek sam bio porodičan čovek. Plakao sam često, ali sam sada naučio najvredniju lekciju. A to je da prihvatim šta mi život donosi. Shvatio sam da život tek ima neke planove za mene.

 

 

makonda-tracker