njegov oslonac

MNOGE MANEKENKE BI SE POSRAMILE PORED NJE: Znate li ko je supruga Nenada Pagonisa? (FOTO)

2

Najpoznatiji srpski kik-bokser već godinama uživa u ljubavi i zagrljaju lepotice čije fotografije ne možemo da prestanemo da gledamo!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Možda je široj publici postao poznat tek nakon učešća u emisiji Tvoje lice zvuči poznato, ali među zaljubljenicima u sport i devojkama Nenad Pagonis je odavno dobro poznat. Međutim, na veliku žalost devojaka, ali na njegovu ogromnu sreću, njegovo srce je odavno osvojeno, a mesto u njemu zauzela je prelepa Maja Brukner.

 

Kako je jednom prilikom ispričao, u pitanju je bila ljubav na prvi pogled, i to na novosadskom Štrandu.


Privukla me je njena neverovatna energija, istog trenutka sam znao da je to – to. Zabavljali smo se nekoliko godina, imali uspone i padove kao i u drugim vezama, a kad je Maja zatrudnela s našom kćerkicom, uskoro trogodišnjom Tesom, ubrzao sam radove na izgradnji kuće, pošto sam plac kupio još odavno — ispričao je Pagonis svojevremeno za Gloriju.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

 

On je istakao da nije samo njena neosporna lepota to što ga je privuklo Maji.


— Privukla me je njegova hrabrost, osobina koja mi je uvek bila izuzetno bitna. Potpuno se razlikuje od ostalih iz svoje generacije, kao da je neki vanzemaljac koji je sišao na zemlju. Njegov način života, samostalnost, ozbiljnost, zrelost, izgled, sve to me je jednako osvojilo — iskren je Pagonis.

 

Pored Tese, koja je to ime dobila po gradu Solunu (grč. Thessaloniki), par ima i sina Vladimirosa, koji je nasledio ime Nenadovog oca.

 

 

makonda-tracker