i porodica i kolege

NIKAD NE ISTIČE ČIJA JE ĆERKA: Oca glumice koja nas je sve šarmirala ulogom u seriji "Državni službenik" ODLIČNO znate

0

To što je dete poznatog glumca, Vaja smatra mačem s dve oštrice

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Vaja Dujović je nakon brilijantno odigrane uloge u seriji "Državni službenik", gde je igrala Anu Stanojević, ženu glavnog glumca, operativca državne službe, dospela u žižu interesovanja svih medija, piše Mondo.

 

Interesovanje za nju, ali i njen privatni život je samim tim naglo i porastao, a malo ko zna da je ona ćerka našeg poznatog glumca Vladana Dujovića.

 


Kako retko govori o privatnom životu, tako Vaja nikada nije isticala čija je naslednica, ali je jednom prilikom ispričala kako je to baviti se istim poslom kojim se bavi i njen otac.

 

Vladan Dujović
foto: Printscreen

— To je mač sa dve oštrice. Olakšano mi je da se bavim ovim poslom jer sam upućena kako izgleda sve i kako funkcioniše, odrasla sam u pozorištu. S druge strane, od nas dece glumaca se očekuje mnogo više, jer kao znamo neke ljude iz posla — izjavila je Dujovićeva za Mondo.

 

Glumica je u jednom intervjuu otkrila i da je mnogi pogrešno oslovljavaju, te da je bila i "Vanja, Maja...".

 

 Ime jeste retko, volim što je baš moje. Jedina muka koja kako ide vreme, čini mi se, nikad neće prestati je opominjanje i ispravljanje ljudi da nisam ni Maja, ni Vanja... — rekla je glumica svojevremeno za "Politiku".

 

 

makonda-tracker