ipak srećan kraj

Tužna životna priča SLAVNOG fudbalera: Supruga mu je UMRLA OD RAKA, ostao je sam sa TROJE dece, a sad je konačno našao NOVU SREĆU (FOTO)

6

Fudbaleru se ponovo osmehnula sreća.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni fudbaler Rio Ferdinand zaprosio je svoju devojku Kejt Vrajt na veoma romantičan način, u prisustvu svoje dece. Fudbaler je napokon srećan, nakon dugogodišnje agonije koju je proživljavao nakon smrti prve supruge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

Rekla je da. Ne znam kako su ovo troje dece sačuvali tajnu", napisao je čuveni fudbaler na Instagramu u opisu slike na kojoj je sa verenicom i decom iz prvog braka.

Romantičan događaj desio se u Abu Dabiju. Kejt Vrajt i Rio Ferdinand su na korak od venčanja. Svečanom činu prisustvovali su Lorens, Tija i Tejt Ferdinand, koje je legenda Mančester junajteda dobila sa prvom suprugom Rebekom Elison, koja je 2015. preminula od raka dojke.

 

Ferdinand, koji je bio jedan od najboljih centralnih odbrambenih fudbalera u Evropi, dao je drugu šansu ljubavi. Gubitak supruge je veoma teško podneo.

Rebeka, kojom se oženio 2009. godine, od raka je obolela 2013. Prvi put ga je pobedila, ali se bolest 2015. vratila. Nažalost, tada je izgubila bitku. Imala je 34 godine kada je preminula.

Imao sam neverovatan život. Fenomenalnu ženu, sjajnu decu, a onda TRAS. Kada je Rebeka umrla od raka, sve se promenilo. Ta tri meseca u bolnicama, pre smrti, bili su zaista teški. Ne verujete da će se dogoditi najgori scenario", ispričao je u dokumentarnom filmu Bi-Bi-Si-ja "Biti i tata i mama".

Čuveni fudbaler, koji je sa našim Nemanjom Matićem činio sjajan tandem u Mančesteru, o supruzi je sa mnogo emocija pričao i na brojnim javnim događajima.

 

Njegova nova ljubav Kejt Vrajt javnosti se predstavila u rijaliti emisiji "Towie", od koje je odustala i to zbog veze sa sportskom legendom.

 

 

makonda-tracker