šta vi mislite?

NOVOJ ŽENI JE SMETALO ŠTO SVE PODSEĆA NA NJU: Fudbaler otkrio šta je uradio sa uspomenama na preminulu suprugu

3

Bivši fudbaler Rio Ferdinand otkrio je da u svom domu ima sobu sećanja posvećenu supruzi koja je umrla u 34. godini.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rio i Kejt Ferdinand otkrili su da u svom domu imamo sobu sećanja, u čast Riove pokojne supruge Rebeke, koja je pre 5 godina preminula nakon borbe sa rakom dojke.

 

Bivši igrač Mančerster Junajteda pronašao je ljubav sa nekadašnjom rijaliti učesnicom Kejt Rajt, dve godine nakon suprugine smrti. Kada se ona uselila u Riov dom, gde je živeo sa decom (Lorenc, Tejt i Tia), svuda su bile Rebekine uspomene.

 

Kejt tvrdi da joj je prvo u kući bilo neugodno, a onda se Rio dosetio da napravi sobu sećanja, koja bi bila posvećena Rebeki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Nikki Diaries (@thenikkidiaries_) on

 

Njih dvoje su o ovoj odluci progovorili u dokumentarcu Bi-bi-sija, te su objasnili zašto misle da je to bolja ideja nego da su uspomene svuda po kući.

 

Kejt je ispričala: "Ja sam u kući koja nije moja, a svuda su slike sa venčanja Rija i Rebeke, to je bilo iskustvo kao da sam izvan svog tela. Hodala sam po kući i pitala se - šta radim ja ovde?"

 

Rio je dodao: "Imao sam običaj da kažem da deca nisu spremna, da su ionako istrpela previše. Ako sklonim sve te stvari, šta ako to slomi nekog od njih? Ne mogu sve to da rizikujem zbog njenih osećanja."

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Rio priznaje da mu je bilo jako loše dok nije sreo Kejt, a u dokumentarcu se vidi kako sa decom priča o fotografijama. "Ne možemo svuda imati mamine slike. Odlučio sam da napravim sobu za decu, gde mogu da dođu i osećaju se komforno. Ovde mogu da rade domaće, da se igraju na kompjuteru i biće prostora za mamine i bakine fotografije i biće im ugodno ovde, jer će tu provoditi dosta vremena".

 

Kako se vama čini njegova odluka?

 

 

makonda-tracker