divno!

SVI NOSE PRAVA SRPSKA IMENA: Zoran iz "Tajni vinove loze" ima ČETVORO dece, a ODUŠEVIĆE VAS kako govori o PORODICI

0

Osim što je talentovan umetnik koji je ostvario niz uspešnih pozorišnih, filmskih i televizijskih uloga, Nebojša je najviše ponosan na to što je otac četvoro dece.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Glumac Nebojša Milovanović u seriji "Tajna vinove loze" tumači lik Zorana Tomovića, brata lika Vojina Ćetkovića, ali i supruga Line Tomović, koju tumači Sena Đorović.

 

Osim što je talentovan umetnik koji je ostvario niz uspešnih pozorišnih, filmskih i televizijskih uloga, Nebojša je najviše ponosan na to što je otac četvoro dece.

 

Nebojša i njegova supruga Tijana dobili su pre dve godine dobili četvrto dete, sina Andriju. Osim Andrije, imaju sina Stojana, ali i ćerke Veru i Nadu.

 

Srećni smo kada postanemo nekome ugled i primer, ali najviše je to stvar ljubavi i mogućnosti koja se ne može meriti ni sa čim, a to je sreća uzrastanja u velikoj porodici ― rekao je glumac za portal serbiantimes.info.

 

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

 

On je govorio i o tome kako se deca međusobno slažu:

 

Shvatili su da niko nikome nije konkurencija i stariji su dovoljno veliki da se lepo igraju sa Andrijom. On na sve reaguje sa osmehom, rado učestvuje u igrama i uživa u ljubavi brata i sestara, maza je čitave familije. Sa četvrtim detetom radost nam je umnožena, kao i obaveze. Sad su deca u većini pa moramo veštije da se organizujemo kako bismo završili sve što treba. Odgajamo ih sami, ne možemo da računamo na pomoć baka i deka jer oni ne žive u Beogradu ― rekao je ranije za "Gloriju".

 

Kada je na svet došao najmlađi sin, Nebojšu je radosna vest zatekla u Sloveniji, gde je igrao predstavu "Kralj Betajnove".

 

Tijana je trebalo da se porodi kad se ja vratim s puta, ali beba je požurila. Sa kolegama sam bio u jednom restoranu na ručku kada je stigla radosna vest da je sve prošlo u najboljem redu i da je Tijana rodila sina. Kolege su odmah reagovale, Anđelika Simić i Vojin Ćetković su mi prvi čestitali, zatim i Nenad Jezdić i upravnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta Tamara Vučković ― rekao je glumac za "Gloriju".

 

 

 

 

makonda-tracker