glume zajedno

OVE DETALJE O NJIMA NISMO ZNALI! Marko iz "Tajni vinove loze" otkriva SVE o tome kakvi su PRIVATNO Sloboda i Vojin

0

Mladog glumca Marka Vasiljevića najpre smo upoznali u filmu „Zaspanka za vojnika” Predraga Gage Antonijevića, znamo ga i iz "Ubica mog oca", a ovih dana imamo prilike da ga gledamo u "Tajnama vinove loze", gde igra Marka, sina Slobode Mićalović.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Razlika u godinama između Slobode i Marka nije velika, ali, ipak, tumačenje uloga majke i sina za njih nije predstavljao problem, premda je bilo izazovno:

 

― To je svakako izazov koji smo ne samo Boba i ja imali pred nama nego i produkcija, međutim, malo sam se podmladio. Ona je mene dobila sa 17 godina i onda mi je prijateljica pre svega, a onda majka. Nekako su tako napravili naš odnos, u nekim situacijama se vidi njen odnos majke, stav i vaspitanje, a s druge strane je to da smo jedno drugom najveći oslonac ― kaže Marko.

 

1 / 7 Foto: Ana Paunković

 

Kako dalje otkriva, prema Slobodi gaji veliko poštovanje, a sada su izgradili i prijateljski odnos.

 

Uvek je prednost nekog znati od ranije. Moram da kažem, jesam sa Bobom radio na „Ubicama“, ali nismo toliko imali priliku da se upoznamo. Kada je došla na set, ona je za mene bila Boba Mićalović i imao sam veliko poštovanje prema njoj. Nisam hteo da ulazim sa njom u neke priče mimo seta jer sam nekako imao to veliko poštovanje. Međutim, kada smo krenuli da radimo ovu seriju, stvarno mogu da kažem da mi je ona prijatelj, privatno. Privilegija je imati tako jednu osobu ne samo u kadru nego i van njega ― priča glumac, i dodaje:

 

― Sa Vojinom Ćetkovićem je ista priča, stvarno sam imao poštovanje prema njemu od početka. On je veliki zafrkant i veliki čovek, njih dvoje su mnogo uticali na to da se osećam slobodno u svom radu. To je meni kao mladom glumcu veoma značajno.

 

 

makonda-tracker