veoma su kreativni

HOLIVUDSKE ZVEZDE NE PRIVLAČI SAMO GLUMA I JAVNA SCENA: Ovo su interesantni hobiji kojima se godinama bave! (FOTO)

0

Jedan pilotira, drugi pleše i svira usnu harmoniku...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pored vremena koje posvećuju porodici, kada su u prilici, bave se omiljenim hobijem. To je i te kako preporučljivo i pohvalno, i može da posluži kao primer pratiocima, da ih inspiriše i pokrene. Kao što ćete uskoro pročitati, ponekad je reč o sportu ili rukotvorinama, koje ne iziskuju puno ulaganja i dostupne su svakome od nas. Ali, nećemo dužiti, već počinjemo sa predstavljanjem onih koji su privukli našu pažnju

 

1. Kolin Farel voli ples

 

foto: Profimedia

Možda niste znali ovaj podatak, ali Kolin Farel je pre svega plesač, i to na kantri note. Talenat je brusio godinama, i veran je ovom hobiju i dalje. Nije samouki umetnik, već je pohađao kurseve i vremenom postao majstor za kadril.

 

2. Harison Ford se bavi pilotiranjem

 

Glumac je bez ikakve sumnje pilot broj 1 u sagi Ratovi zvezda autora Džordža Lukasa. Međutim, reč je o zanimaciji koja ga okupira i van seta, te se može videti kako upravlja privatnim avionom, a nekoliko letelica se nalazi i u njegovom vlasništvu. Tokom godina, doživeo je nekoliko nezgoda, kao što su problemi sa uzletanjem, pad na golf teren, koji mu je doneo prelome, te promašivanje piste, što je umalo dovelo do sudara. Poslednja nesreća je dovela do pokretanja istrage protiv slavnog umetnika.

 

foto: Profimedia

3. Dženifer Gardner svira saksofon

 

foto: Profimedia

Glumica se svojski trudi da svakoga dana posveti sat vremena sviranju saksofona. Danas je to njen način da se isključi iz svakodnevice, a kao tinejdžerka je bila deo džez rok benda.

 

4. Brus Vilis svira usnu harmoniku

 

foto: Profimedia

Sa druge strane, Brusu Vilisu gode zvuci bluza, pa povremeno svira usnu harmoniku. On se potrudio da sam savlada osnove, i ispostavilo se da ima urođeni talenat. Nekada je nastupao na rasprodatim koncertima, ali ni danas ne odbija poziv da odsvira uvertiru, najčešće tokom gostovanja u popularnim televizijskim emisijama.

 

5. Meril Strip uživa u pletenju

 

foto: Profimedia

 

Ova dobitnica Oskara ima tajnu kojom postiže smirenost, a u pitanju je pletenje. Ne krije da joj ova aktivnost omogućava da se izmesti i pročisti misli. Stoga, ne čudi što neretko posegne za vunicom i na pauzama snimanja.

 

6. Kejt Mos se bavi sinhronim plivanjem

 

foto: PROFIMEDIA

7.Džesika Alba odlazi na ronjenje

 

foto: Profimedia

Glumica obožava opremu za ronjenje, koja joj pruža uvid u morske dubine. Ona je poznata kao borac za prava životinja, i stoga uživa u prizoru uz foto-safari.

 

 

makonda-tracker