dugo se ne viđaju...

RAZLOG NJIHOVIH SVAĐA UVEK JE ISTI: Evo šta leži u korenu svih nesuglasica Vilijama i Harija

0

Čini se da se odnos između braće, prinčeva Vilijama i Harija neće uskoro popraviti, a razlog njihovih trzavica uvek je isti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

O svemu tome piše istoričar i stručnjak za kraljevsku porodicu Robert Lejsi u svojoj novoj knjizi o ovoj braći. Otkriveni su novi detalji njihove svađe koja je poslednjih mjeseci kulminirala, a u sve je u jednom trenutku bio uključen i Čarls Spenser, njihov ujak i brat njihove pokojne majke, princeze Dajane.

 

Odnos Vilijama i Harija zapravo je "uništio" dolazak Megan Markl u njihove živote i kraljevsku porodicu. Naime, Vilijam je rekao mlađem bratu da nije zadovoljan njegovom vezom s Megan, a njega je to naljutilo

.

Smatrao je da Hari ide prebrzo i da bi sve trebalo usporiti jer nije spreman za novi, ozbiljan korak. To je zakomplikovalo njihov bratski odnos. Hari je sumnjao da se Vilijam uopšte ne brine za njegovu sreću, njego za bogatstvo "Firme", odnosno kraljevske porodice na čije će čelo on jednog dana doći. Stariji princ upleo je i ujaka Čarlsa, ali to je dodatno sve pogoršalo.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

"Hari je još jednom odbio da uspori", napisao je Lejsiu knjizi. Zbog svega braća ni danas nisu u dobrim odnosima i ne veruju jedan drugom. Kako se čini, braća se nisu dugo videla, a i nemaju želju za time.

 

Osim detalja o njihovu bratskom odnosu Lejsi je opisao i događaje između supružnika Kejt i Vilijama dok su još bili studenti. Taj deo knjige zapravo i objašnjava zašto je mislio da njegov brat Hari brza s Megan. Naime, Vilijam je i prekidao s Kejt jer nije bio spreman da njihov odnos rano postane ozbiljan i da se venčaju.

 

"Gledajte, imam tek 22 godine, pobogu! Ne želim se oženiti dok ne navršim barem 28 ili možda 30", rekao je jednom prilikom, a navodno, nije hteo prerano da uđe u brak nakon što je video što je to donelo njegovoj majci i ocu. 

 

 

makonda-tracker