šok

OVAKO NEŠTO SIGURNO JOŠ NISTE ČULI! Megan Markl zapanjila Britance time kako naziva Harijevu porodicu

1

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl je upotrebila, najblaže rečeno, neočekivanu reč kada je govorila o britanskoj kraljevskoj porodici

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zbog pandemije virusa korona, supruga princa Harija Megan Markl putem video-poziva je učestvovala na sastanku o najmoćnijim ženama nove generacije, a tom prilikom sve je iznenadila načinom na koji je govorila o britanskoj kraljevskoj porodici.


Ona je, naime, dok je pričala o tome kako više ne koristi Instagram objasnila da nije, sada deaktivirani, nalog Sussex Royal na ovoj društvenoj mreži vodila lično. Ovaj profil otvoren je nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odlučili da se odreknu pozicija "viših" članova kraljevske porodice, a prikupio je čak 10 miliona pratilaca. Međutim, posle nekoliko meseci kraljica Elizabeta II je Hariju i Megan zabranila da koriste Royal Sussex kao brend, zbog čega je profil ugašen.

 

Imali smo nalog na Instagramu preko Institucije i naše kancelarije u Britaniji. Ali nismo mi upravljali njim već ceo tim — rekla je Megan.


Mnogima je zaparala uši reč "institucija", koju je Marklova upotrebila govoreći o kraljevskoj porodici.


Pre nego što se Megan udala za Harija, spekulisalo se da je svoje profile na Instagramu, Fejsbuku i Tviteru obrisala po nalogu Harijeve porodice, ali ona je sada istakla da je to bila njena odluka.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Donela sam ličnu odluku da nemam naloge, tako da ne znam šta se tamo dešava i to mi je, na više načina, korisno — zaključila je i dodala da je zabrinuta zbog toga koliko su ljudi danas opsednuti društvenim mrežama.
 

 

makonda-tracker