ništa im nije bilo po volji tada

SVE IMA VEZE S MALIM ARČIJEM: Megan Markl prekršila NAJVAŽNIJI PROTOKOL, a najviše su iznervirani bili — Vilijam i Kejt

2

Megan Markl ostavila je utisak snažne žene koja zna što želi, a to je jednom prilikom potvrdio i njen suprug Hari, kazavši kako ona ostvari sve što naumi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Upravo tako, na svoju je ruku unapred iscenirala kako će teći protokol njenog porođaja i obaveštavanja javnosti o rođenju naslednika. Za razliku od tradicije, kada su takve stvari kontrolisali ljudi iz palate zaduženi za komunikaciju s javnošću, ovoga puta stvar je u svoje ruke uzela buduća mama.

 

Naime, prema tvrdnjama iz nove knjige koja opisuje svađu dvojice braće i zadire u srž njihovih problema, Megan Markl neke članove porodice nije na vreme obavestila da je rodila sina Arčija.

 

Nakon što je Megan u zoru 6. maja na svet donela sina, nekoliko je sati odmorila u bolnici, a potom je puštena kući zajedno s bebicom. Tamo je imala posebnu negu medicinskog osoblja i tima koji je vodio brigu o novopečenoj mami i tek rođenoj bebi. Tek osam sati kasnije, britanska je javnost dobila informaciju da Megan odlazi u porodilište, a onda kasnije tokom dana da je rodila zdravog dečaka.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Upravo tada, informaciju da su postali stric i strina dobili su i princ Vilijam i Kejt Midlton.

 

"Njihovo muljanje je podržala i Bakingemska palata iznošenjem obmanjujuće izjave u 14 sati toga dana, govoreći da je vojvotkinja od Saseksa u trudovima. Prava istina je da je čak osam sati ranije već dojela na svet sina", piše u svojoj knjizi 76-godišnji autor Robert Lejsi.

 

Sve to jako je naljutilo princa Vilijama, koji je očito zajedno sa svojom suprugom, informaciju o rođenju saznao kada i ostatak sveta. Vilijam je i pre toga smatrao da njegova nova snaha previše izvoljeva i da se ponaša poput primadone, a ovo ga ja posebno izbacilo iz takta.

 

Tek osam dana nakon porođaja, vojvode od Kembridža otišle su da vide malenog naslednika, a sa sobom tada nisu poveli ni decu.

 

 

makonda-tracker