njena metoda vaspitavanja

NITI VIČE, NITI IH TETOŠI, A UVEK USPE: Mali roditeljski trik Kejt Midlton koji će mnogi RADO primeniti

0

Princ Vilijam i Kejt trude se da budu maksimalno upućeni u odrastanje svoje dece i da im brojne aktivnosti kao članova kraljevske porodice ne remete vaspitanje i učenje mališana.

foto: Profimedia, AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE
foto: Profimedia, AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE

U svemu tome mnogo im pomaže dadilja Marija Borelo, kojoj su beskrajno zahvalni na svemu što radi za njihovu decu.

 

Iako ima već troje dece, Kejt se trudi da dosta čita i da u brojnoj stručnoj literaturi pronalazi kreativna rešenja za što kvalitetnije vaspitanje. Poslednjih dana internetom kruži trik kojim se vojvotkinja od Kembridža redovno služi kako bi umirila svoju decu, naročito kada se nalaze negde u javnosti.

 

 

Kejt je u mnogim britanskim časopisima koji se bave roditeljstvom okarakterisana kao blaga i topla majka. Uvek je raspoložena i ima strpljenja da deci i po nekoliko puta objašnjava sve što im nije jasno ili ih zbunjuje. Kejt je super mama i zbog brojnih trikova kojim se služi kako bi u kratkom vremenskom roku postigla željeni rezultat. Jedan od naviše kopiranih trikova od strane roditelja širom sveta je trik sa rukom na glavi.

 

Naime, ukoliko je dete nestašno i nemirno, a to u tom momentu nikako nije poželjno, Kejt ne koristi tehniku dranja, vikanja niti uzimanja deteta u naručje, već ga blago, otvoren dlan, spusti na detetovu glavu. Vojvotkinja je prvi put u javnosti viđena da ovo radi na venčanju svoje sestre Pipe, kada je želela da umiri Džordža.

 

Veoma je teško svakom roditelju da umiri decu ili da ih vaspitava u javnosti. Ali Kejt to radi sjajno. Ona koristi odlične medote i primer je majke koja “dodir na glavi” koristi više nego savršeno – rekla je za “The Sun” Rebeka Čikot, osnivač organizacije “Essential Parent”.

 

 

makonda-tracker