preslatki su!

DECA KEJT I VILIJAMA RAZNEŽILI SU ČITAV SVET: Prve reči malenog Luisa u javnosti ne mogu biti simpatičnije (FOTO/VIDEO)

0

Britanci i svi obožavatelji britanske kraljevske porodice oduševljeni su prvim rečima malenog princa Luisa izrečenim na društvenim mrežama. On se pridružio princu Džordžu i princezi Šarlot u postavljanju pitanju uvaženom ser Dejvidu Atenborou

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U preslatkom video-zapisu koji je ne društvenim mrežama objavila Kensingtonska palata, a koji su snimili princ Vilijam i Kejt Midlton, deca ispituju danas 94-godišnjeg slavnog naučnika o prirodi, odnosno o onome što ih najviše zanima vezano za njegov posao.

 

Ono što je najviše rastopilo srca britanske nacije je pitanje 2,5-godišnjeg Luisa.

 

"Koju životinju najviše volite", zanimalo je malenog princa.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

"Mislim da najviše volim majmune jer su jako zabavni! Mogu skakati svuda i ne grizu. Dobro, neki to čine, ali ako ste oprezni onda ne. Jako su smešni i sviđaju mi se. Nažalost, ne možete imati majmune kod kuće jer oni žive u šumi", odgovor je koji je dobio mali princ.

 

Princa Džordža je zanimalo koja će životinja sledeća izumreti, a princeza Šarlot je svima otkrila koja životinju ona voli, a u pitanju je pauk; zanimalo ju je da li i Dejvid voli paukove!

 

Celi zanimljiv i poučan razgovor pogledajte u videu koji je palata objavila i otkrijte po čemu je toliko poseban i zašto se sve očarao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

 

"Deca su veliki obožavaoci Ser Dejvida i sada su ga konačno upoznali, što im je oduvek bila velika želja. Dakle, bili su aposlutno oduševljeni. Fascinirao ih je zub morskog psa i priča kako ga je Dejvid pronašao", izjavio je portparol dvora.

 

Princ Vilijam i Dejvid Atenboro, inače,  dobri su prijatelji i zajedno su učestvovali na na nekoliko foruma o zaštiti prirode i očuvanju naše planete.

Vilijam i Kejt su prošle godine službeno nazvali jedan istraživački brod po njemu, a na jednoj svečanosti Kejt je otkrila kako su deca bila jako uzrujana što nisu mogla poći s njima kako bi ga upoznali omiljenog istraživača.

 

 

makonda-tracker