odbili su je

BESNA ONA, BESNO NJENO OSOBLJE: Kraljica Elizabeta menja protokol posle ČAK 33 GODINE, evo zbog čega su je SVI ODBILI

1

Kraljica Elizabeta II navodno je besna na svoje osoblje u Sandringemu jer odbijaju da ostanu s njom i porodicom za Božić ove godine

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tim od oko 20 zaposlenih zamolila je da ostanu bez svojih porodica s njom u Norfolku, zajedno s princom Filipom i ostatkom kraljevske porodice, ali oni su se pobunili.

 

Kraljevska porodica je osoblje zamolila da ostanu izolovani na imanju četiri nedelje kako bi 94-godišnju kraljicu zaštitili od pandemije virusa korona. S obzirom na njihovu reakciju, čini se kako bi kraljica po prvi put u 33 godine mogla provesti Božić u dvorcu Vindzor.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Službenici kraljevske porodice rade sve kako bi isto osoblje bilo na raspolaganju kraljici, ali nisu spremni baš na svaku žrtvu.

 

"Svi žele ostati lojalni kraljici, ali smatraju da je poslednjim zahtevom prešla svaku meru. Ona želi da se svi izoluju od svojih porodica za Božić, ali niko to ne želi učiniti. Zbog toga je kraljica besna", rekao je za The Sun izvor blizak kraljevskoj porodici.

 

Elizabeta II, inače, božićne praznike provodi u Sandringemu, ali ode i u Bakingemsku palatu na proslavu Božića sa širom porodicom. Ove godine je zbog pandemije sve drugačije, a njoj bliski zaposleni moraju biti na posebnom oprezu zbog zdravlja kraljice.

 

 

makonda-tracker