obavezno je kopirajte

TRENDI CEGER I HALJINA KAKVU SVAKA ŽENA MORA DA IMA: Kraljica Leticija u prelepoj kombinaciji za svaki dan

0

Ne može ni jednostavnije ni lepše!

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Letovanje španske kraljevske porodice je, kako ispostavilo, radno!

 

Kralj Felipe VI od Španije, njegova supruga Leticija i ćerke princeza Leonor i princeza Sofija već nedelju dana borave na Majorci, ali ne provode vreme lenčareći na plaži. Proteklih dana imali su brojne obaveze, a par je sada bez svojih mezimica posetio ostrvo Menorka, gde su, u društvu španskog ministra unutrašnjih poslova Fernanda Grande-Marlaske, posetili jednu fabriku sira.

 


Kraljica Leticija odabrala je za ovu priliku haljinu sličnu onoj koju je nosila pre nekoliko dana, ali je ovog puta ponela model koji se smatra neophodnim komadom u garderoberu svake žene u letnjim mesecima. Ona se, naime, pojavila u jednostavnoj beloj haljini s bretelama koja omogućava koži da diše i idealna je za visoke temperature. Posebno su zanimljivi vezeni ukrasi u obliku cvetova, simpatičan porub haljine i karnerići na bretelama, a s obzirom na to da se model širi oveć od grudi sigurno je veoma prijatan za vreo letnji dan.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Kraljica je rešila da ovaj komad kombinuje s pomalo nesvakidašnjom torbom — savršenom za poluformalnu priliku tokom radnog letovanja, a reč je o plavo-belom cegeru koji je nosila u ruci. Što se tiče obuće, s Leticijom je za dnevne prilike ovog leta stvar jasna: uvek i samo espadrile s podignutom petom, a sada se opredelila za model s belim trakama koje se vezuju oko članka.

 

 

makonda-tracker