možda vam je promaklo

PRAVI REKORDER MEĐU POZNATIM LIČNOSTIMA! Ovaj zanimljiv detalj o Vukašinu iz serije „Igra sudbine“ sigurno niste znali

2

Slobodan Ćustić, jedan od najcenjenijih glumaca svoje generacije, u poslednje vreme privlači mnogo pažnje zbog uloge u popularnoj seriji

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Slobodan Ćustić jedan je od najvrednijih domaćih glumaca — iza sebe ima na desetina uloga u filmovima i na televiziji, a sve vreme radi i u Beogradskom dramskom pozorištu, gde je godinama bio i na mestu direktora.

 

Ipak, ni u njegovom privatnom životu nije ništa manje dinamično, s obzirom na to da je ponosni tata čak šestoro dece, što ga čini apsolutnim rekorderom među domaćim zvezdama.

 

 

Poslednji put je otac postao 2017, i to u 58. godini, kada je njegova supruga Jelena donela na svet malog Ozrena. Vest o dečakovom rođenju privukla je mnogo pažnje u domaćim medijima jer je rođen u stanu poznatog para. Ćustić s Jelenom ima još sinove Vasilija Vida i Tanasija, kao i ćerku Zariju, dok je u prethodnom braku dobio i sinove Nikolu i Ljubomira.

 

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

 

Kako je u jednom intervjuu pre nekoliko godina priznao, on je „bolno željan svoje porodice“ jer mnogo radi. Ipak, deca su ga često gledala u pozorištu.

 

Stariji sinovi su bili više puta, a Vasilije Vid je, kada je imao dve godine, došao na Derviš i smrt i ostao dvadeset minuta, što mi je bio najveći kompliment. Uredno ih vodim na dečje predstave, ali ne da bih ih naveo da se bave glumom. Ne volim da ih usmeravam već želim da im pomognem na njihovom putu — istakao je on tada.

 

 

 

makonda-tracker