gluma mu je u genima

POŠAO JE STOPAMA SVOG OCA: Matija iz serije „Igra sudbine“ je sin OVOG našeg poznatog glumca!

2

Jedan od negativnijih likova u popularnoj seriji svakako je Matija, kojeg igra mladi glumac koji godinama sa uspehom glumi u nekoliko beogradskih pozorišta

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Iako će ove godine napuniti tek 34 godine, Pavle Jerinić već se može pohvaliti izuzetnom karijerom u pozorištu: odigrao je veliki broj uloga u Narodnom pozorištu u Beogradu, pozorištu „Boško Buha“ i u Zvezdara teatru, a naročito se istakao u sinhronizaciji, gde je mnogo puta „pozajmljivao glas“ animiranim junacima.

 


Uspeh koji je postigao, ipak, u njegovom slučaju nije slučajan, pored toga što Pavle vredno radi, on ima i glumački gen – njegov otac je čuveni Branko Jerinić, koji je i sam stalni član Narodnog pozorišta.

 

foto: Youtube Printscreen

 

Oni nisu jedini glumci u porodici, a njihov rođak je i pokojni Branislav Ciga Jerinić, jedan od doajena srpskog glumišta.

 

foto: Youtube Printscreen

Inače, i Pavle i Branko igrali su u seriji  „Kralj Petar I“ iz 2019. godine, a otac je glumio Vojvodu Stepu Stepanovića, dok je sin nosio uniformu jednog vojnika. Oni, ipak, nisu imali imali priliku da sarađuju u ovom ostvarenju.

 

foto: Youtube Printscreen

Nismo imali zajedničke scene. Što se njega tiče, uopšte nemam tremu. Potpuno je zreo glumac, osim već dokazanog dara, vrlo je vredan i profesionalan – ponosno je tada izjavio Branko.

 


 

makonda-tracker