MRŽNJA, PRIJATELJSTVO ILI RAVNODUŠNOST?

GOVOR TELA IH JE ODAO: U kakvim su ZAPRAVO odnosima Melanija i Ivanka Tramp?

0


Suprugu i ćerku američkog predsednika Donalda Trampa često viđamo zajedno, zbog čega su se mnogi zapitali slažu li se prva dama Amerike i prva ćerka ili su osmesi koje vidimo lažni.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada se udala za Donalda Trampa, Melanija (50) je postala maćeha četvoro njegove dece. Među njima je Ivanka (38), za koju američki predsednik nikad nije krio da je njegova miljenica i koja je čak postavljena na mesto savetnice u Beloj kući. Zbog toga Donaldova ćerka često putuje s "prvom parom" i viđamo je na događajima kojima oni prisustvuju, što je mnoge nateralo da se zapitaju kakav je Ivankin odnos s maćehom Melanijom.

 

Štaviše, britanski portal Express zamolio je stručnjaka za govor tela da pomogne da dođemo do odgovora na ovo pitanje, a on veruje da je Melanija važan činilac Ivankinog života i, štaviše, samopouzdanja!


Kako je Brus Duram objasnio, čini se da Ivankino samopouzdanje dok je na svom položaju postepeno raste i da njena maćeha tu ima važnu ulogu.

 

1 / 15 Foto: Profimedia


Vidim tipično ponašanje za odnos roditelj-dete — kaže on i napominje da Ivanka često razmenjuje poglede s Melanijom. — Koristi je kao "ćebence za utehu" kad god oseti da je izvan svoje zone komfora.


Iako je Melanija samo 11 godina starija od svoje poćerke, Duram veruje da je uspela da bude majčinska figura i dodaje da ona deluje veoma samouvereno u ulozi prve dame.


Ona može da održi kontakt očima, ima jako malo pokazatelja da mora da se "smiruje". Gleda pravo ispred sebe, udovi su joj opušteni, ruke su joj retko zgrčene i ne stavlja ih ispred grudi jer ne oseća pretnju ne mora da pravi "štit" ispred sebe — smatra ovaj stručnjak za govor tela.


Ivanka pokazuje znakove nesigurnosti i traži vođstvo i potvrdu — dodao je.

 

 

makonda-tracker