KOJA JE BOLJE OBUČENA?

HLADNI ODNOSI I MODNI SUKOBI: Melanija i Ivanka Tramp zasijale u crnim odevnim kombinacijama, a mali Džošua Tramp zaspao od dosade (FOTO)

0

Trampova žena i kći obukle su različite, ali vrlo efektne crne kombinacije za posebnu priliku, a mnogi su komentarisali da pokusašavaju da provociraju jedna drugu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sinoć je u Vašingtonu Donald Tramp pred Kongresom održao govor o stanju nacije, a na ovom događaju američkog predsednika su pratile supruga Melanija i ćerka Ivanka.

 

foto: Profimedia

Obe dame pojavile su se veoma elegantne, u crnim odevnim kombinacijama, što su modni kritičari odmah protumačili kao modni rat i provokaciju.

 

Melanija je nasmejana slušala i aplaudirala sa tribina u crnom kaputu A kroja sa srebrnim dugmićima, dok je Ivanka odabrala izazovniji komplet - usku crnu suknju i strukiran sako, stegnut lakovanim kaišem u struku.

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mediji već duže vreme spekulišu o zategnutim odnosima između "Trampovih dama", a fotografije za sada govore u prilog toj činjenici, budući da se supruga i ćerka iz prvog braka američkog predsednika ni u jednom trenutku čak i ne pogledaju.

 

11-godišnji Džošua Tramp, koga su maltretirali zbog prezimena, bio je takođe gost, pozvan od strane Melanije Tramp. U pitanju je dečak koji je morao da se ispiše iz škole zbog zadirkivanja, a svojoj majci je rekao da je izgubio volju za životom. Dečak je nasmejao mnoge zato što je u prisustvu Melanije Tramp - zaspao.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker