INDIJA DRHTI POD NJENIM ŠTIKLAMA

IVANKA JE OSTALA U NJENOJ SENCI: Melanija Tramp u POTPUNO OTKAČENOJ haljini vrednoj 1.800 DOLARA (FOTO)

3

Prva dama Amerike poznata je po svedenim poslovnim kombinacijama, ali put u Aziju je otkrio i njenu zabavniju stranu kada je moda u pitanju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Predsednik Amerike Donald Tramp trenutno boravi u Indiji, a deo njegove delegacije su njegova supruga Melanija i ćerka Ivanka Tramp.

 

Prva dama i „prva ćerka“ pojavile su se u belom, a Ivanka je odlučila da ponese kombinaciju u kojoj smo ranije videli Kejt Midlton.

 

Trampova ćerka odabrala je ručno tkani i veoma elegantan „šalvar kamiz“, tradicionalnu odeću koju obično nose žene u Južnoj Aziji, a čine je pantalone i tunika koja se zakoščava spreda nizom dugmića. U pitanju je model koji potpisuje dizajnerka Anita Dongre i u potpunosti je bele boje, a kombinovala ga je s belim zatvorenim papučama kuće Manolo Blanik.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

S druge strane, supruga američkog predsednika Melanija Tramp sve je oduševila belom haljinom s kragnom, koja se zakopčava na sličan način kao Ivankina nošnja, a dodala joj je crveni pojas.

 

Prva dama SAD stavila je pojas ispod grudi, čime je vizuelno izdužila figuru, i dodatno naglasila efektan print ove zanimljive haljine. Ona je izgledala sjajno u modelu Karoline Herere midi dužine i tri-četvrt rukava, za koji je izdvojila čak 1.800 američkih dolara. Zabavnu haljinu takvom čini dezen, odnosno šareni cvetovi na beloj podlozi, koji su dali prolećnu o razigranu notu Melanijinom izgledu.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Što se tiče obuće, s Melanijom je taj aspekt gotovo uvek jasan i očekivan — odabrala je klasične salonke, ovog puta bele boje.

 

 

makonda-tracker