velika radost

„POŠTO VOLIM VASPITANU DECU, POTRUDIĆU SE DA ŽELJKO BUDE TAKAV“: Ceca otkrila kakva će baka biti Veljkovom sinu

0

Folk zvezda Svetlana Ražnatović dobila je prošle nedelje prvo unuče, a skovala je planove za to kakva će baka biti prvom detetu svog sina Veljka i snahe Bogdane.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako je potpuno sigurna u to da će se njen sin Veljko savršeno snaći u ulozi oca, Ceca Ražnatović planira da bude uključena u vaspitavanje unuka Željka. Prema njemu neće biti stroga, ali će ga možda malo razmaziti.

 

 Bogatstvo za svako dete je da ima babu i dedu koji mogu da učestvuju u njegovom odrastanju. Ali prva sam za to da mora da se poštuje granica do koje ide roditelj, a od koje mogu da idu baba i deda. Roditelji tu da vaspitavaju, a baba i deda da usmere i razmaze, i tako treba da ostane. Glavna uloga u Željkovom odgoju je Bogdanina i Veljkova, ali imaćemo tu svoj uticaj i Lidija i ja, odnosno Danijela i Bogdan. U obe porodice je ovo prvo unuče, tako da smo suočeni sa izazovom da ga ne razmazimo. No, pošto volim vaspitanu decu, potrudiću se da Željko bude takav — izjavila je ona za magazin Story.

 

Kako 14. juna puni 47 godina, veruje da će mali Željko biti srećan što ima mladu i lepu baku. Ipak, samo će on imati privilegiju tako da je zove.

 

 Kad ste mladi i zdravi imate više mogućnosti da aktivno učestvujete u odrastanju svog unuka. Šta god bih rekla o prednostima i manama toga da se rano postane baka, pričala bih napamet, jer verujem da čovek dobija istinske lekcije i formira stavove tek od drugog deteta. Verovatno je tako i sa unučićima — ispričala je pevačica u pomenutom intervjuu.

 

Cecin unuk Željko Ražnatović stigao je na svet 3. juna. Pogledajte kako je izgledalo slavlje povodom njegovog rođenja.

 

1 / 13 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker