sad je sve u redu

INCIDENT ZAVRŠEN PRIJATELJSTVOM! Evo kakav neočekivan obrt se desio u sukobu Veljka Ražnatovića i momka iz Titela

4

Veliku prašinu je podigao incident koji se nedavno dogodio u Titelu, kada se Veljko Ražnatović potukao sa K.S. iz tog mesta.

foto: Luka Stojanović
foto: Luka Stojanović

Razlog je bila buka koju je meštanin sa društvom pravio ispred kuće u kojoj borave Ražnatovići sa detetom, a nakon nekoliko Veljkovih molbi da se utišaju usledio je fizički obračun. Sada se za domaće medije oglasio Ražnatovićev "suparnik".

 

On je objasnio šta se dogodilo, da je svestan da su bili bučni, a zatim istakao da su se on i Veljko nakon čitave drame videli i izgladili stvar.

 

1 / 8 Foto: Tamara Trajković

 

K.S. je čak i ugostio Veljka u svom porodičnom domu gde se on raspoloženo igrao sa njegovom decom.

 

"Došli smo u jednom trenutku na parking ispred porodične kuće Rodić gde žive Veljko i Bogdana. Tu smo se parkirali. Izašli smo ispred kola. U jednom trenutku Veljko je izašao ispred i opomenuo nas da mu je kod kuće beba od nekoliko dana i da prestanemo da pravimo galamu. Potom je zamolio, a onda rekao: 'Mali je ovde, spava. Nemojte da budete toliko bučni'. Potom sam ga upitao u čemu je problem? Možda se on osetio ugroženim jer smo se nalazili na samom ulazu u dvorište, ne znam, možda jer smo bili bučni. Bilo je nas više oko njega. Verovatno sam malo bahato postupio u ponašanju, približili smo se nas četvorica oko njega i tada je nastao problem. Usledio je klinč, a potom udaraci. Potom su stigla ambulanta kola, sećam se da me je Veljko stavio i polivao vodom. Posle svega toga smo izgladili odnose i danas smo se videli. Veoma je fer i korektan je dečko. Vidite, od pola deset ujutru do četiri kada se to desilo išli smo po Titelu i pozivali goste sa harmonikom. Imali smo alkohol u sebi i bili smo u alkoholisanom stanju. Nema razloga to da krijem. Izgladili smo sve. Krivo mi je zbog svega što se desilo. Izvinio se čovek, danas smo se videli. Sve je ok", rekao je on, kako prenose mediji.

 

 

makonda-tracker