ipak su promenili planove

SVI SU OČEKIVALI DA ĆE ŽIVETI SA CECOM: Evo zbog čega su se Veljko i Bogdana Ražnatović s bebom uputili u Titel

0

Mnogi su bili iznenađeni što sin Svetlane Ražnatović sa suprugom i sinom trenutno ne boravi u vili Ražnatovića na Dedinju

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nakon što su Ražnatovići i Rodići proslavili rođenje malenog Željka, prvog deteta Veljka i Bogdane Ražnatović, srećna mama je s bebom napustila porodilište, a ova mala porodica uputila se put Titela.


Par s detetom trenutno boravi u mestu u kojem je Bogdana odrasla, što je mnoge zbunilo jer se mesecima šuškalo da će Ražnatovići živeti sa Cecom. To, sada pišu mediji, i jeste plan, ali se zbog epidemije virus korona renoviranje vile na Dedinju odužilo, pa će Veljko i Bogdana ovaj period provesti u Titelu.

 


Kako je u Srbiji vladalo vanredno stanje, Ražnatovići nisu mogli da završe radove unutar kuće. Naime, oni su renovirali sprat na kojem žive Veljko i Bogdana, proširili su taj prostor i sredili kutak za malog Željka. Plan je bio da sve bude gotovo početkom maja, ali su se radovi odužili zbog korone. Ceca i Bogdana su se dogovorile oko svih detalja u prostoru, a soba za bebu će biti prelepa — otkrio je za Blic izvor blizak porodici. — Sve će biti u belo-plavim tonovima, kao iz bajke, malom Željku ništa neće faliti.

 

1 / 14 Foto: Tamara Trajković


On je dodao i da bi sve trebalo da bude gotovo u narednim danima, a novopečeni roditelji do tada će biti u Titelu.


Tamo im pomaže Bogdanina majka, Danijela, a Ceca svakodnevno šalje iz Beograda sve što im je potrebno i jedva čeka da dođu u porodični dom — zaključio je izvor.

 

 

makonda-tracker