intimno, ali lepo

SVI DETALJI ROĐENDANSKE PROSLAVE PRINCEZE ŠARLOT: Ćerka Kejt i Vilijama puni 5 godina, a OVAKO izgleda danas! (FOTO)

0

S obzirom na mere socijalnog distanciranja, nije moguće organizovati žurke, pa čak i kada ste deo kraljevske porodice.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Danas mala princeza Šarlot, ćerka Kejt Midlton i princa Vilijama, slavi peti rođendan, ali zbog uvedenih pravila o zabrani okupljanja, njena mama je smislila novi plan za zabavu.

 

Naime, održaće virtuelnu, onlajn zabavu, tvrdi izvor blizak kraljevskoj porodici. Kako prenosi britanski Ekspres, Kejt će organizovati zabavu preko popularne aplikacije Zum, gde će mala princeza proslaviti rođendan sa porodicom i prijateljima. Navodi se da je maloj Šarlot jedino važno da njeni najmiliji budu kraj nje.

 

Porodici Midlton, posebno njenoj baki i deki, Kerol i Majklu Midltonu, teško pada što propuštaju unukin rođendan. Oni žive u Berkširu, a Kerol Midlton čak ima svoj biznis koji se bavi organizacijom dečjih rođendana.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Prema rečima eksperta za kraljevsku porodicu, Anđele Molijard, baba i deda će verovatno poslati poklone na Šarlotinu adresu, jer nikada ne dopuštaju da posebni datumi prođu, a da nisu propisno proslavljeni. Inače, njihova deca Pipa, Kejt i Džejms tokom godina su radili u njihovoj kompaniji za organizovanje žurki.

 

Anđela je naglasila da ne misli da će proslava proći bez elegantnih kostima, šešira za žurke, zviždaljki i sličnog - za sve će se već pobrinuti.

 

Inače, kao i svake godine, Šarlotina mama Kejt je načinila fotografije slavljenice. Ona je pozirala, držeći u rukama hranu - domaću testeninu, koju je napravila zajedno sa svojim roditeljima, u crno-beloj haljinici nalik na one koje i inače nosi.

 

 

 

 

makonda-tracker