uživa

OVAKO IZGLEDAJU SPOKOJ I LJUBAV: Seka Aleksić podelila fotografiju zbog koje joj poručuju – „BLAGO TEBI“

1

Folk zvezda s porodicom živi daleko od gradske vreve, a neretko s obožavaocima deli zanimljive i tople trenutke iz svog doma

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem već godinama stanuje u vili u Staroj Pazovi koju su uredili po svojoj meri i napravili svoj raj za zemlji.

 

Njihova sreća još je veća otkako su im se pridružili sinovi – najpre Jakov u septembru 2016, a potom i maleni Jovan početkom ove godine.

 


Seka sa svojim najdražim muškarcima na svetu živi idiličan život i ponosni deli na društvenim mrežama tople trenutke u kojima njena porodica uživa, a juče je podelila jednu od možda i najlepših fotografija do sad. Pevačica je, naime, bila porodični „paparaco“ – fotografisala je supruga dok se opuštao sa sinom Jovanom u naručju, što je naišlo na oduševljenje njenih fanova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on


„Slika govori više od reči“, „Primer jedne divne porodice“, „Blago tebi, imaš sve“ samo su neki od komentara koje je Seka dobila, a nemali broj pevačicinih obožavalaca osvrnuo se i na činjenicu koliko Veljku pristaje novi imidž.

 

 

makonda-tracker