NEMA ŠTA DA KRIJE

REAKCIJA SEKE ALEKSIĆ JE POSEBNO EMOTIVNA: Vesna Đogani otkrila sve o "mostu svog detinjstva" i rasplakala javnost

2

Nakon što je u rijalitiju Zadruga Anabela Atijas izjavila da je Slađa Đogani Vesnu "pokupila ispod mosta", pevačica je objavila potresnu ispovest.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Vesna Đogani, pevačica i supruga Đoleta Đoganija, godinama se drži podalje od oka javnosti i živi miran porodični život. Ipak, silom prilika, njena porodica i ona upleteni su priče o kojima mediji danima bruje, a najnovija se tiče njenog života pre nego što je upoznala svog današnjeg supruga.

 

Naime, Anabela Atijas izjavila je u rijalitiju Zadruga da je Slađa Đogani, Đoletova bivša žena, "pokupila Vesnu ispod mosta da je odgaja", na šta je Vesna odgovorila ispovešću na Instagramu. Pevačica je objavila fotografije nastale ispred svoje stare adrese i podelila emotivnu priču o svom životu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on


Ja sam Vesna Đogani. Ovo je ulica mog detinjstva. Tu sam rođena. Tu sam odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san. Ovo je moj most. Most mog detinjstva. Tu smo igrali između dve vatre. Šetali se. Iznad nas preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama deci je sve to bilo kao da slusamo najlepsu muziku. Voleli smo tu buku. A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečije srce. Isprljao san. Isprljao dečije snove. Da, bila sam siromašna devojčica. S velikim snovima. Siromašna devojčica s velikom maštom — napisala je Vesna.


Ona se osvrnula na to kako je nekad izgledao njen život i kakav je ona danas i zahvalila se svima koji su je podržali u ovoj nimalo prijatnoj situaciji.


Zar neko može da te osudi, samo zato što si živela ispod mosta? Imala parče hleba i parče neba. Tužna sam zbog toga. I zato sam došla tu. Ne zbog sebe, nego da podržim devojčicu koja plače u meni. Da se izvinim mom mostu jer znam da ga to boli. Jer jedino on zna ko sam ja. Koji su moji snovi. I da me niko nije pokupio, nego mi je on pokazao put kojim da idem. I da danas budem ovo što jesam. Uspešna, mirna žena. Sa puno ljubavi oko mene. Sa publikom koja se veseli sa mnom, ponekad plače. I moj glas ih smiruje. I oni ne daju na moj most. Ne daju suze da mi teku. Hvala predobri moji ljudi... Sada sam mirna jer sam dobila sve odgovore. Moj most. Moja ljubav. Moje detinjstvo — poručila je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on


Vesna je ubrzo dobila podršku brojnih poznatih ličnosti naše scene, a među onima koji su se oglasili našla se i Seka Aleksić.

 

Draga moja Vesna, veoma slična priča iz detinjstva prati i mene, možda još malo tužnija jer je mene zadesio i rat! Moram da te podržim jer iz tvojih reči osećam ljubav, veru i istinu! Postoje ljudi koji veruju u snove i idu ka cilju ostvarenja istih, a postoje i oni kojima ništa nije sveto... Nemoj da te dotiču takvi, nemoj da padaš u očajanje jer te nikada neće razumeti. Zašto? Zato što ne govorite istim jezikom... Tvoj jezik je jezik ljubavi, a njihov jezik je jezik zlobe, zavisti i mržnje. Uživaj sa svojom porodicom i nemoj da dozvoliš da te bilo ko i bilo šta remeti u tome! Pomoli se za ljude koji te vređaju, da im Bog omekša srce i podari ljubav. Šaljem ti zagrljaj kao sestra sestri — poručila je Seka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on


Njoj se pridružila njena bliska prijateljica i koleginica Slađa Alegro, koja nje napomenula da je Vesna "dobra duša" i da dobro zna ko je ona i kakva je majka i žena.


Dušo dobra, znam te... Ne tako dugo, ali tako te osećam kao da te znam oduvek. Pričamo, često pričamo o svemu. Umeš da slušaš, umeš da osećaš. Znaš kako znam? Slušaš jer me nikada u razgovoru nisi prekinula, da bi ti došla do izražaja, to je kultura i vaspitanje. Osećaš jer znam kako me gledaš dok pevam, dok igramo skupa, to je ljubav. Poštovanje se to isto zove. E o tome je ovde reč. Ti si jedna čista duša, tako i svoju decu podižeš, tako i gledaš u svog supruga. Tvoje oči i tvoj iskren osmeh to kazuju nama. Živi svoj san, živi svoju ulogu majke i žene, i pevaj nam, dugo dugo, to je jezik koji mi želimo od tebe — napisala je pevačica.

 

 

makonda-tracker