jednostavno — predivno

"BITI MAMA JE NAJLEPŠI ŽIVOTNI POZIV": Seka Aleksić otkrila kako uživa sa svojim mališanima i raznežila fanove (FOTO)

4

Folk zvezda živi život iz svojih snova...

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica Seka Aleksić ponosna je majka dvojice dečaka — Jakova i Jovana, koje je dobila sa suprugom i sportistom Veljkom Piljikićem i koji njenu svakodnevicu čine predivnom.


Svaki dan šarmantne pevačice obojen je radošću i veseljem zahvaljujući njenim mališanima, a juče je otkrila da im je dan bio rezervisan za kuvanje. Seka je objavila fotografiju na kojoj sprema ručak dok drži Jovana, a njegov stariji brat sve nadgleda i spremno čeka da pomogne mami.

 

Danas smo sve troje kuvali, i to ovako. Nismo nijednu radnju shvatili olako niti potcenjivali, jer sve ima svoje vreme i sve je važno. Zato se danas lepše kuvalo, hrana je bila ukusnija, a oni koji jedu su bili sitiji — istakla je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on


Danas smo pre stomaka nahranili dušu ljubavlju. Svaki je zalogaj bio poljubac hrane i za nju smo bili zahvalni. Sve smo posolili sitnim radostima i zabiberili mirom. Izabrali smo da jedemo samo za stolom za kojim se servira istinska ljubav. Eto ga recept, malo manje za ručak, malo više za život. Možda u tome jeste umetnost — da se u najobičnijim radnjama tokom dana nađe lepota i radost. A moj posao jeste da budem umetnik, da im crtam osmehe, jer biti mama je najlepši životni poziv... — dodala je Seka.

 

Ona je otkrila da ovaj posebni ručak nije bio bez povoda: ona je želela da počasti najvažnije muškarce u svom životu za svoj poseban dan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on


Mami je danas imendan (Sv. Fotina), pa je pravila sve što ukućani žele — otkrila je pevačica.

 

 

makonda-tracker