svaki detalj je savršen

HALJINA ZA CRVENI TEPIH, NIKINA POBEDA I DEKOR IZ MAŠTE: Ovako je Uskrs obeležen u domu Jelene Karleuše (FOTO, VIDEO)

0

U domu porodice Karleuša-Tošić baš ništa nije obično i jednostavno, pa ni proslava najvećih praznika ne može biti takva

foto: Instagram
foto: Instagram

Budući da već neko vreme provode u samoizolaciji, pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić dali su sve od sebe da svojim mezimicama Niki i Atini ulepšaju praznične dane i prevazišli sve ranije glamurozne proslave.


Kako je Jelena otkrila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, ćerkicama su upriličili bajkovitu proslavu Uskrsa, koju su pratili brojni detalji u vidu sveća, dekorativnih jaja, roze sveća i ukrasa u obliku zeka i ovčica, ručak u njihovom prelepom svorištu, oslikana nojeva jaja...

 

Jelena je za ovu priliku odabrala haljinu dostojnu crvenog tepiha, a reč je o narandžastoj toaleti veoma provokativnog dizajna, koja otkriva njen besprekorno izvajani struk i noge, a pratili su je duga talasasta kosa i zlatne sandale s vrtoglavo visokim štiklama.Ona je pozirala pored jednog posebnog jaja plave boje ukrašenog njenim inicijalima i oduševila svoje pratioce na Instagramu svim detaljima.


Ipak, najviše pažnje privukao je snimak kuckanja jajima Jeleninog supruga Duška i njihove mlađe ćerke Nike. Nakon što je godinama Karleuša mamila svima osmeh snimcima na kojima se Nika ljuti jer joj nikako ne polazi za rukom da pobedi u ovom malom takmičenju, ove godine su joj nojeva jaja donela sreću i Nika je pobedila svog tatu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


Ko pobedi, dobija veliku novčanu nagradu i postaje car Balkana u razbijanju jaja. Svi navijaju za moju Nikicu. Izvolite, takmičenje može da počne – istakla je Jelena pre kuckanja, a potom su Nika i ona proslavile ovaj mali uspeh.


 

 

makonda-tracker