"Dok nas smrt ne rastavi" - ili ipak ne?

RAZVELI SU SE NEOČEKIVANOM BRZINOM: Neki od ovih brakova trajali su kraće od VENČANJA, a evo ko je rekorder sa 7 MINUTA!

0

"Dok nas smrt ne rastavi" - ili ipak ne? Brakovi nekih pozantih ličnosti trajali su kraće od mamurluka od svadbe.

foto: Profimedia, Damir Dervišagić, Dragan Kadić
foto: Profimedia, Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Nikolas Kejdž i Erika Koike

 

Proslavljeni glumac Nikolas Kejdž posle samo četiri dana od sklapanja braka sa Erikom Koike, zatražio je poništenje istog. Kejdž i njegova 21. godinu mlađa izabranica venčali su se 23. marta u Las Vegasu ali i ubrzano razveli čim je Nikolas trezvene glave, kako prenose američki mediji, shvatio šta je uradio.

 

foto: Profimedia


Nikolas Kejdž i Lisa Mari Prisli

 

Brak Nikolasa Kejdža i Erike Koike trajao je samo nekoliko dana, ali to nije prvi put da beleži poraznu statistiku. Glumac se, naime, 2002. godine venčao sa Lisom Mari Prisli, a razvod je usledio nakon samo tri meseca.

 

foto: Profimedia

 

 

foto: Profimedia

Svetozar Marinković i Robin Givens

 

Rekord u najkraćem braku drže instruktor tenisa Svetozar Marinković i bivša supruga Majka Tajsona - Robin Givens. U braku su izdržali svega sedam minuta.

 

foto: Dragana Udovičić


Frano Lasić

 

Glumac Frano Lasić aposlutni je rekorder kada je u pitanju razvod braka u regionu. Sa suprugom Ljiljanom on je u braku bio svega tri nedelje. Frano Lasić je sreću danas pronašao pored Beograđanke Milene sa kojom je u braku od 2015. godine.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker