ULTRAGLAMUROZNA I U SAMOIZOLACIJI

NIKO NE UME DA NOSI ŽUTO KAO ONA: Osvanula jedna od najlepših fotografija Jelene Karleuše do sad

11

Popularna pevačica nikad nije nedoterana, a ovo svakako jedno od njenih najelegantnijih i najseksepilnijih izdanja

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelena Karleuša s porodicom — suprugom Duškom i ćerkama Atinom i Nikom — vreme provodi kod kuće tokom pandemije virusa korona.


Ipak, daleko od toga da Jelena uživa u udobnim trenerkama i odmara od šminke! Sudeći po njenim fotografijama na Instagramu, pevačica je doterana i glamurozna kao i uvek.

 

Nakon niza provokativnih selfija u skupocenim komadima koje je objavila, na blog-stranici objavljuje odevne kombinacije poznate pevačice, osvanula je fotografija za koju je Karleuša pozirala u dugačkoj žutoj toaleti sirena-kroja, koju krasi provokativan dekolte. Jelena se opredelila za dugu ravnu kosu ukrašenu aksesoarom u obliku pera i samopouzdano pozirala na suncu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA TOŠIĆ (@karleusastarblog) on

 

Nije poznato kada je nastala ova fotografija, ali jedno je sigurno: ovo spada u jedno od najefektnijih Jeleninih izdanja i prava je modna poslastica koja je njenim fanovima bila potrebna ovih dana.


Njeni obožavaoci oduševljeni su ovakvim pevačicinim izgledom, a mnogi su istakli da bi trebalo češće da nosi dugačke haljine jer u njima izgleda kao princeza.

 

 

makonda-tracker