odrasta daleko od kraljevske porodice

KRALJICA MESECIMA NIJE VIDELA HARIJEVOG SINA: Princ i Megan OPET nisu doveli Arčija u Britaniju, evo kad bi mogli

0

Vreme prolazi, desetomesečni princ Arči raste, a kraljevska porodica ga ne viđa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkad su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa saopštili da se povlače s funkcije viših članova britanske kraljevske porodice, niko od Harijevih bližnjih nije video njegovog sina Arčija.

 

Kada su princ Hari, Megan Markl i mališan otputovali u Ameriku i, potom, Kanadu pre Dana zahvalnosti prošle godine, niko nije ni slutio da će to postati njihov dom i da će se kroz nekoliko nedelja odreći kraljevskog načina života. Hari i Megan od tada su nekoliko puta boravili u Velikoj Britaniji, dok je dečak svaki put ostajao u Kanadi s dadiljama i Meganinom prijateljicom Dženifer Malruni.

 

Kako javljaju britanski mediji, kraljica Elizabeta (93) bila je sprečena da prisustvuje krštenju dečaka, koje se održalo u julu prošle godine, a navodno ga je videla tek nekoliko puta. Svi Harijevi najbliži navodno su bili neprijatno iznenađeni kad su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa početkom meseca doputovali u Englesku bez dečaka. Izvor blizak porodici ističe da je odluka njenog omiljenog unuka da sa suprugom i sinom živi u Kanadi posebno teško pala kraljici.

 

foto: Profimedia

Biće veoma tužna jer će jedva viđati Arčija i zato što on neće odrastati sa svojim rođacima i porodicom — istakao je neimenovani izvor za Sunday Times.

 

Kako sada pišu britanski mediji, Arči, koji u maju puni godinu dana, doći će u Veliku Britaniju predstojećeg leta jer bi Saseksovi trebalo da se pridruže Elizabeti Drugoj u zamku Balmoral na severoistoku Škotske. Navodno su oni dobili poziv da provedu leto s kraljicom u ovoj rezidenciji i prošle godine, ali su ga odbili jer je Arči bio mali.

 

Ostrvski mediji spekulišu da će Harijev prvenac u Engleskoj proslaviti i prvoj prvi rođendan i da će njemu navodno prisustvovati njegov deka princ Čarls, ali još nije poznato ko su ostale zvanice.

 

 

makonda-tracker