da li vam se dopada?

OVO JE BILA POSLEDNJA PRILIKA DA ZABLISTA NA OPROŠTAJNOJ TURNEJI: Megan Markl oduševila svet STAJLINGOM! (FOTO)

0

Stručnjaci smatraju da ima potencijala za mnoge profesije

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Markl i princ Hari obavljaju ovih dana poslednje zvanične dužnosti kao vojvotkinja i vojvoda od Saseksa, a nakon oproštajne turneje uslediće i okončanje Megzita koji je počeo 8. januara saopštenjem Megan i Harija na Instagramu da se odriču obaveza kao članovi britanskog dvora i da žele da postanu finansijski nezavisni.

 

Nije ovo poslednja šansa za Megan Markl da impersionira Britance, ali jeste poslednja prilika da ih zadivi sa zvanične visoke funkcije sa koje uskoro silazi.

 

Zato se Megan zaista potrudila. Iako se i njenom dosadašnjem stilu nema šta zameriti, njena poslednja modna izdanja nadmašila su prethodna.

 

Megan se Britancima predstavila u elegantnim, svedenim, besprekornim odevnim kombinacijama.

 

foto: Profimedia

Zgrabila je "poslednju" šansu, u to nema sumnje! A kada je nešto dobro kao što je dobar njen stil, to se onda dugo pamti.

 

Može se reći i da je veliki deo britanske javnosti iskoristio poslednju šansu da prema Megan kao članici dvora bude uviđajniji, obejktivniji pa čak i humaniji.

 

Megan koja je na oproštajnoj turneji bila izuzetno modno usklađena sa suprugom, uveliko hvale ovih dana, a čak njena londoska izdanja porede i sa stilom princeze Dajane iako za to, objektivno gledano, nema mnogo razloga.

 

Videli smo sinoć na zvaničnom profilu vojvotkinje i vojvode od Saseksa slike sa snimanja filma sa mladim liderima Kraljičine Komonvelt organizacije u Londonu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

 

makonda-tracker