prvi rođendan malog davida

LUKA JOVIĆ NIJE DOŠAO NA ROĐENDAN SINA: Svi detalji GALA zabave su tu, a fudbalerova bivša izgleda kao GROM (FOTO/VIDEO)

3

Luka Jović i njegova nekadašnja partnerka Anđela Manitašević organizovali su proslavu povodom prvog rođendana sina Davida!

foto: Profimedia, Nemanja Nikolić
foto: Profimedia, Nemanja Nikolić

Gala zabava je zakazana u jednom luksuznom beogradskom restoranu, a fudbaler Luka Jović je kompletnu organizaciju slavlja prepustio majci svog jedinca.

 

On je, sa druge strane, zbog obaveza prema klubu i Ligi šampiona iznajmio privatni avion da na nekoliko sati dođe u prestonicu za naslednikov divan dan.

Međutim, ovaj plan mu je, nažalost, po svemu sudeći, propao.

 

"Luka je imao problem neki... stomačni virus. Nije dobio dozvolu. Tako da David ide sutra u Španiju, pa ćemo i sutra u Španiji da napravimo isto ovako (slavlje)", rekao je ponosni deda.

 

foto: Nemanja Nikolić

 

 

Sportista nije štedeo kada je restoran u pitanju - on je platio najskuplji meni, koji iznosi 45 evra po osobi, što znači da će za iće i piće iskeširati 9.000 evra.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

Što se muzičkog repertoara tiče, Luka je i tu i te kako odrešio kesu! Anđelina i njegova želja je bila da pevaju Ivana Pavković i Slobodan Radanović, a angažovan je i još jedan muzički par. Prema rečima izvora, nije planirano da dođe Lukina devojka Sofija Milošević, kao ni Anđelin novi dečko.

 

 

makonda-tracker