ljubavne zavrzlame

DOBILI SU SINA U FEBRUARU, ALI... Evo šta lepa majka deteta Luke Jovića ima da kaže o njegovoj romansi sa Sofijom Milošević

1

Nedavno je u javnost isplivala informacija da je fudbaler Luka Jović u vezi sa manekenkom Sofijom Milošević od avgusta, a zajedno su uslikani u Madridu. Međutim, mnogi su se pitali šta je sa majkom Lukinog sina Davida, Anđelom Manitašević.

Sofija Milošević
Sofija Miloševićfoto: Sonja Spasić

Anđela i Luka sina su dobili u februaru ove godine, ali ova lepotica ističe da njih dvoje nisu u vezi od 2016. godine.

 

- Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. godine. Tada smo se ludo voleli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnela sam neplanirano, ali kad se već desilo - oboje smo bili za to da se rodi dete. Sada imamo Davida i zahvalni smo bogu na tom daru. Međutim, mi nikad od 2016. godine nismo bili u vezi. Imamo naše dete, ali svako može da radi šta hoće - rekla je Anđela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Andjela Manitasevic? (@andjelamanitasevicc) on

 

Luki želi svu sreću, bilo sa Sofijom, bilo sa nekom drugom devojkom.

 

- Želim mu svu sreću na svim poljima. Odmah da vam kažem, Luka je otac mog deteta, mi se redovno čujemo video-pozivima iz Madrida. Za njega su vrata našeg doma otvorena i u dva sata ujutru. Kad god je u Beogradu, dođe da vidi našeg sina, pažljiv je otac, dobar i to je meni najbitnije. Odemo na piće sve troje ili na ručak, večeru. A s kim se on viđa, Sofija ili neka druga, to mene stvarno ne zanima - navela je ona.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Anđela je dodala i da obožava Lukine roditelje, te da sa sinom često ide kod njihu Bijeljinu.

 

- Naravno da je i njima ova naša priča neobična, ali i Luka i ja pokušavamo da im objasnimo kako stvari stoje i da je najbitnije da smo dobri otac i majka našem sinu - dodala je Anđela.

 

Više Anđelinih fotografija na sledećoj strani.

makonda-tracker