prvi rođendan malog davida

LUKA JOVIĆ NIJE DOŠAO NA ROĐENDAN SINA: Svi detalji GALA zabave su tu, a fudbalerova bivša izgleda kao GROM (FOTO/VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Vanja

24-02-2020 22:08h
Lepsa od Sofije.. sutra David da slavi rodjendan s ocem i maćehom u Madridu...

kum

24-02-2020 23:46h
Tata ,balkanski primitivac.Lazov

zbog

27-02-2020 11:27h
Zbog čega je ovo važno i ko je taj fudbaler i ta njegova bivša žena?bez obzira da li je bila venčana ili ne ima isti status.
Ali čemu toliko pisanje po novinama o tome koliko je taj lik iskeširao para usled ove nemaštine i bede?
Pa to je sramno.
Jednostavno je sramno,koliko fudbaleri zarađuju novca. razmislite o tome kad sledeći put sednete da gledate neku fudbalsku utakmicu koliko ti moci zarade trčeći.Nemojte mi reći pa radili su krvavo i zaradili.Da li naši radnici po fabrikama gde nose pelene,da ne bi išli na toalete, nisu zaslužili da dobiju plate, da li rudari žive ovako sjajno,a rade najteži posao na svetu?da li lekari hirurzi imaju tolike milionske cifre,a spasavaju živote? Čemu sva ta halabuka oko sporta zvanog fudbal i naslednika jednog običnog čoveka koji se ne razlikuje ništa od svih nas?!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: