turbulentan odnos

JEDNA FOTOGRAFIJA JE RAZBESNELA I DOTUKLA FUDBALERA: Sofija Milošević i Luka Jović ponovo raskinuli?

3

Kako pišu mediji, fudbaler i manekenka prekinuli su ljubavnu vezu, pa su se i "otpratili" sa društvenih mreža.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Luka Jović raskinuo je, navodno, sa Sofijom Milošević.

 

Naime, kako piše Kurir, njegov prijatelj uslikao je manekenku prilikom ulaska u zgradu u centru Beograda, a društvo joj je pravio javnosti nepoznat muškarac.

 

- Jedan od Lukinih drugova dobio je Sofijinu fotografiju koja je, kako mu je rečeno, nastala nekoliko dana pred njen odlazak u Madrid. Ona je u Španiji s fudbalerom provela praznike. I dalje se tamo nalazi s bratom - kaže izvor i nastavlja:

 

- Joviću su prijatelji već pričali razne priče o Miloševićki, a neki su mu i punili glavu raznim stvarima i tome da nije za njega. Ova slika ga je baš dotukla, pobesneo je, napao je Sofiju, nastala je žestoka svađa. Ona je pokušala da se opravda, da mu sve objasni, ali nije uspela jer je on urlao i vikao - kaže izvor blizak Joviću i navodi da je ubrzo nakon toga otputovao.

 

- Luka je otišao u Saudijsku Arabiju zbog utakmica u okviru kupa, a Sofija je ostala u Madridu. Ne znam da li boravi u njegovom stanu ili je otišla u hotel, ali znam da joj brat pravi društvo i da je očajna. Čeka da se on vrati u Španiju da mu objasni situaciju i ko je taj muškarac. Vrlo je moguće da je devojka imala neko snimanje pa je išla na šminkanje, ili kod nekog prijatelja, ništa nije isključeno - kaže izvor.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Interesantno je da je Jović odmah nakon svađe Miloševićevu otpratio sa Instagrama i obrisao sve zajedničke slike koje su imali.

 

foto: Instagram Printscreen

 

Čak je uklonio i Instagram storije koji su mu stajali na profilu kao istaknuti, tačnije kao objave koje se čuvaju.

 

foto: Instagram Printscreen

Ni Sofija njemu nije ostala dužna, pa ga je takođe otpratila sa Instagrama.

 

Ipak, ona redovno objavljuje slike i snimke iz Madrida, gde je s bratom, a po svemu sudeći, očekuje pomirenje s Jovićem. U prilog tome ide i činjenica da su se posle nekoliko sati ponovo zapratili na Instagramu.

 

 

makonda-tracker