najteži trenutak u njegovom životu

MORAO JE DA JOJ PRIZNA DA JE DOBIO DETE S DRUGOM: Slavni košarkaš OTVORENO o tome kako je lepoj glumici slomio srce

0

Pomirenje s bivšom devojkom trajalo je veoma kratko, ali je za posledicu imalo rođenje još jednog deteta

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuveni košarkaš Majami hita Dvejn Vejd (38), danas penzioner, godinama je u srećnom braku s glumicom Gabrijel Junion (47). Ipak, par se u prvim godinama suočio s velikim izazovom.

 

 

Košarkaš i glumica počeli su da se zabavljaju 2009. godine, kada je on već imao dvoje dece iz prvog braka i odgajao svog sestrića kao svoje dete. Ipak, početkom 2013. godine, par se nakratko rastao zbog poslovnih obaveza, ali su se ubrzo pomirili.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Tokom raskida, Vejd je viđao sa svojom bivšom devojkom Ajom Metojer, koja je tada zatrudnela.

 

Dobio sam dete s nekim drugim i morao sam to da joj kažem — počeo je Vejs u dokumentarcu D. Vejd: Neočekivani život. — Najteža stvar koju sam u životu morao da uradim bilo je da budem muškarac i da kažem Gabrijel Junion da sam dobio dete s nekim drugim. Nisam mogao da spavam. Nisam jeo. Kad ćutite o nečemu za šta znate da će se saznati, imate tu informaciju i znate da će da s***e nečiji život, život nekoga do koga vam je stalo… ako vas to ne boli, niste čovek. Gab i ja smo prošli kroz nešto kroz šta ne želite da prođite i preživeli smo to.

 

Krajem te godine, košarkaš je zaprosio lepu glumicu i već sledeće — 2014 — venčali su se. Junionova je bila divna maćeha njegovom sinu Zairu (18), sinu Zajonu (12), koji se nedavno deklarisao kao transrodna osoba i ubuće će se zvati Zaja, sestriću Davionu, kojeg je košarkaš usvojio pre nekoliko godina, kao i Ksavijeru, (7) rođenom tokom njihovog raskida.

 

Par je žudeo za još jednim detetom, pa su, nakon devet spontanih pobačaja koje je Gabrijel doživela, potražili pomoć surogat-majke. Zahvaljujući njoj, krajem 2018. godine na svet je stigla njihova ćerka Kavija. Kako je košarkaš otkrio u dokumentarnom filmu o sebi, rođenje devojčice bilo mu je poruka da je vreme za penziju.

 

foto: Profimedia

Došao sam do tačke da sam se pogledao u ogledalo i zapitao se: „Šta od ovoga više želiš?“

 

 

makonda-tracker