paljivo je posmatrala

ŠUŠKALO SE I O BRAKU, A ONDA JE PRIMETILA NEOBIČNE ZNAKOVE: Helena Topalović uhvatila Džumhura u prevari?

5

Domaći mediji tvrde da je popularna lepotica stavila tačku na vezu s teniserom jer je uočila nekoliko signala da nije sve kako deluje

foto: Instagram, Profimedia
foto: Instagram, Profimedia

Atraktivna Instagram lepotica i ćerka folkera Milana Topalovića Topalka Helena, juče je otpratila dečka sa društvenih mreža.

 

U pitanju je bosanski teniser Damir Džumhur, kojeg je pratila na turniru u Dohi i koji je, ako je verovati neimenovanim izvorima bliski Heleni, varao ovu lepoticu.

 

— Helena kaže da se Damir sasvim promenio u poslednje vreme. Počeo je da bude tajanstven i često je izlazio iz kuće i ostajao negde do kasno u noć. Krio je od nje telefon i kada sede zajedno okretao ga naopačke da ne može da vidi ko ga zove ili od koga mu stiže poruka. Mobilni je nosio i u toalet — rekao je neimenovani izvor blizak Topalovićevoj Informeru.

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

Isti izvor dodaje da je tada Helena shvatila da njen dragi ima švalerku.

 

— Znala je od ranije da on voli da sedi na dve stolice. Pa i Helena je počela s njim da izlazi dok su on i Zorannah bili u vezi. Kada ga je otvoreno upitala da li ima drugu, počeo je da urla na nju, po principu napad je najbolja odbrana. Nije imala dokaz,da joj je Damir neveran, ali je to osećala. Donela je čvrstu odluu da ga otači, bez obzira na to što su bili na korak do braka. Trebalo je da se uzmu ove godine — završava izvor.

 

 

makonda-tracker