presrećan

VLADA VUKSANOVIĆ OČARAN SVOJOM MEZIMICOM: Teško mi je čak i kad mi žena uzme ćerku iz ruku

0

Novopečeni otac već ima strahove od odrastanja male Valentine i kaže da će biti gori od Nikole Koja u „Mi nismo anđeli“

foto: Instagram
foto: Instagram

Atraktivni maneken nedavno je slomio srca mnogim ženama kada je otkrio da se oženio i da sa zgodnom izabranicom Dominikankom Dohijanom čeka dete. Njih dvoje su pre manje od deset dana dobili ćerkicu Valentinu, na koju je izuzetno ponosan.

 

- Stigla je moja princeza! Slavio sam danima rođenje ćerkice i, evo, još ne mogu da dođem sebi. Posle proslave su došle kući i sada ne spavam uopšte. Preksinoć sam spavao pola sata, ali to meni ne smeta jer je ljubav prema mom detetu jača od umora. Za sada mi ništa nije teško. Ovo će biti najdraža Nova godina jer ću je provesti sa moje dve omiljene žene - rekao je Vuksanović za Alo! i otkrio da već zna da će ćerku razmaziti najviše na svetu, te da neće tako lako dozvoliti momcima da jednog dana priđu njegovoj ćerkici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Vuksanovic (@vladavuks) on

 

- Već vidim da ću biti ludi tata. Meni je već sada teško kada mi je žena uzme ćerku iz ruku, a kamoli da je uzima neko drugi. Mislim da ću se ponašati gore nego Nikola Kojo u filmu „Mi nismo anđeli“, neću je dati nikome - kroz smeh nam je ispričao Vlada, koji objašnjava da mu je supruga bila najveća podrška kada je otvarao restoran.

 

- Moja žena je uvek bila uz mene, a pogotovo sada, kada smo krenuli u ovaj ozbiljan projekat. Dolazila je nekoliko puta da vidi dok smo još renovirali i veoma joj se dopada. Žao mi je što ne može da bude sada sa mnom, ali ona je sa našom ćerkicom i neće biti u mogućnosti da dolazi još neko vreme - kaže Vuksanović.

 

 

makonda-tracker