uživaju

SA ĆERKICOM SVAKI DAN ISTRAŽUJE ČARI BOLONJE: Jelisaveta Orašanin otkrila kako izgleda njena svakodnevica u Italiji, a jedan detalj će vas posebno raznežiti

2

Pre nekoliko meseci, porodila Orašanin-Teodosić preselila se iz Amerike u Bolonju, gde slavni košarkaš Miloš Teodosić nastupa za košarkaški klub Virtus.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Kako glumica objašnjava, vrlo brzo se prilagodila gradu, ali ne i tamošnjem mentalitetu. Poznato je da su Italijani vrlo ležeran, opušten narod, s čim se slaže i Jelisaveta.

 

- Italijani su preležerni, preopušteni. To ne mogu da izdržim. Ležerniji su od nas. No, ono što je dobro u svemu jeste da Italiji jako retko pričaju engleski i onda se njihov jezik brzo uči. Tako da mogu da kažem da je to plus - kaže za Blic Jelisaveta Orašanin.

 

Na pitanje da li ima vremena da uživa u provodu, ona odgovara:

 

- Tamo nema provoda. U osam idem na spavanjac sa detetom. Kod kuće sam i nema mrdanja.

 

Ono što posebno Jelisavetu oduševljava kod Italijana jesu porodični rituali koje često ima prilike da vidi.

 

- Italijani imaju pauzu za ručak od 14 do 17 časova i to poštuju. Tada su kod kuće i to je divna stvar. Lepo je da imate vreme rezervisano za porodicu. Da doručkujete, ručate i večerate sa porodicom. Neguju to i to je velika stvar za ljude koji rade - naglasila je ona.

 

foto: Dragan Kadić

Kako je glumica istakla, ranije nije kitila novogodišnju jelku, ali kako je ove godine postala mama, odlučila je da ukrasi njihov porodični dom.

 

- Poslednjih nekoliko godina nisam kitila jelku, ali ove godine jesam. Imamo malog ukućanina, tako da je ove godine okićen stan - kaže kroz smeh Jelisaveta.

 

Ona je dodala da je, kada je reč o brizi o ćerkici, nije uplašena.

 

- Nisam paničar kada je Petra u pitanju. Sve ide kako treba i kako funkcionišu sve druge mame - naglasila je ona.

 

Na pitanje da li ima vremena da kuva, Jelisaveta kroz smeh odgovara:

 

- Da, to svi znaju.

 

Ona je otkrila i da ne propušta mečeve svog supruga.
 

- Svaku utakmicu ispratim. Osim toga šetam svaki dan sa Petrom - naglasila je glumica.

 

 

makonda-tracker