GLOSSY INTERVJU

NIKOLINA KOVAČ OTKRIVA KAKO PROTIČU PRVI DANI SA ĆERKICOM: Svi smo se brzo privikli na našu princezu — kao da je oduvek s nama

1

Šarmantna pevačica u prvom intervjuu koji je dala nakon što je na svet donela svoje drugo dete otkriva kako izgleda njena svakodnevica, da li srećni tata Saša Kapor pomaže u nezi bebe i kada ćemo je ponovo videti na sceni.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Nikolina Kovač (28), jedna od najharizmatičnijih pevačica koje smo videli u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, nedavno se osetila kao najsrećnija žena na svetu! Na svet je donela svoje drugo dete — ćerkicu Nikoletu, čime je porodica koju čine još pevač Saša Kapor (34) i sin Nikolaj (6) postala još bogatija i srećnija.

 

Tokom trudnoće, Nikolina nije skidala osmeh s lica i uživala je u muzici i pripremama za svoj prvi album, a po svemu sudeći, tako je i već u prvim nedeljama nakon porođaja. U razgovoru za Glossy lepa Nikolina otkrila je sve detalje o njenom uživanju sa ćerkicom i poslovnim planovima.

 

Kako se osećaš budući da si se nedavno porodila?

 

Divno se osećam, zaista ovaj porođaj pamtim kao jedno predivno iskustvo.

 

Je li Saša prisustvovao porođaju?

 

Nije prisustvovao, ali je bio u blizini i s mojim roditeljima zajedno iščekivao doktorov izlazak iz sale da im saopšti da je sve u redu.

 

Jeste li se privikli na novog člana porodice?

 

Iskreno, svi smo se tako brzo privikli na nasu princezu, kao da je oduvek s nama, zaista nam je unela mir, toplinu i jednu novu dimenziju ljubavi.

 

1 / 10 Foto: Vladimir Šporčić

 

Kako protiču prvi dani?

 

Hranimo se, spavkamo, kupamo i tako u krug.

 

Kakva je Nikoleta beba?

 

Preumiljata, samo bi da se mazi, malo se više budi noću, ali smo se već navikli na taj njen ritam, sve u svemu, ona je jedna divna beba.

 

Pomažu li tata i ponosni stariji brat u brizi oko Nikolete?

 

Da, svi su uključeni maksimalno i moram priznati da se odlično snalaze.

 

S obzirom na nešto veću razliku u godinama, mislite li da ćete svi, uključujući i Nikolaja, razmaziti Nikoletu?

 

Trudimo se da je obasipamo ljubavlju, mislim da je svakom biću ljubav najpotrebnija i da ona može samo da oplemeni čoveka, nikako da ga razmazi.

 

Prošli put kad smo razgovarale, otkrila si da je tvoj nastup za Novu godinu već zakazan. Da li se nešto promenilo ili se zaista tako brzo vraćaš na scenu?

 

Došlo je do male promene, moj nastup za Novu godinu je odgođen. Našla sam zamenu na vreme, tako da sam iz opravdanih razloga morala da odložim taj nastup, a moj prvi nastup biće 28. ovog meseca, ali je u Beogradu, što mi jako odgovara, jer zbog bebice ću moći dobro da se organizujem.

 

U kojoj je fazi priprema albuma?

 

Nekoliko pesama za moj album prvenac je već gotovo! Već u januaru snimam spot za jednu od pesama, a u pitanju je duet koji će sigurno biti veliko iznenađenje za sve, jedva čekam da čujem prve reakcije. Takođe, u pitanju je moja prva kantautorska pesma.

 

Šta se nadaš da će ti, na poslovnom i na privatnom planu, doneti naredni period?

 

Trudiću se da maksimalno uživam u svakom trenutku — kako na privatnom, tako i na poslovnom polju, jer smatram da to izaziva pravo zadovoljstvo. Kada je žena zadovoljna i srećna, onda ona to svoje zadovoljstvo prenosi i na porodicu, što je ključna karika za bilo koju vrstu uspeha.

 

 

makonda-tracker