ODABRALA IME ZA SINA

PEVAČICA NIJE NI SLUTILA DA JE PONOVO TRUDNA: Katarina posetila lekara zbog OVOG problema, pa saznala NAJLEPŠE VESTI!

0

Porodica pevačice jedne od najpopularnijih grupa devedesetih godina uskoro će postati bogatija za još jednog člana!

foto: Screenshot
foto: Screenshot

Pevačica grupe E.T, Katarina Rautek, po treći put ostala je u drugom stanju, a za trudnoću saznala je pošto je otišla kog ginekologa zbog problema s jajnicima.

 

- Ovo mi je treće dete, sve je u redu. U šestom sam mesecu trudnoće, a pre dve nedelje smo saznali da je dečak - istakla je ona u "Exkluzivu" pa dodala da će naslednika nazvati Nikolas.

 

Inače, Katarina je u braku s preduzetnikom Josipom Omazićem koji iz prethodne veze ima ćerku. Pored njega je u potpunosti srećna, dok je ranije imala veoma loša iskustva u vezama.

 

- Brak mi je mrak i tako mi je s Josipom bilo i pre braka, iskusila sam da me neko poštuje i da mi puno pomaže. Ne garantujem da će uvek biti tako, ali za sada nam je super - jednom prilikom rekla je ona.

Bivšeg partnera Krešimira Svitlanovića Katarina je prijavila za zlostavljanje, a u jednom intervjuu se prisetila kroz kakav je pakao prolazila.

 

- Čekala sam četiri godine da dobijem jednu jedinu presudu. Četiri godine svaka dva meseca ići na sud. Nespavanje, povraćanje. To je nešto zaista grozno, ne znam kako sam preživela - otkrila je svojevremeno pevačica.

 

 

makonda-tracker