uspešna na svim poljima

MARIJA VELJKOVIĆ DELI MUKE OSTALIH MAMA: Da imam još OVO, sigurno bih bila savršena majka!

0

Šarmantna glumica i voditeljka ponosna je mama troje dece i razbija mit o tome da žena ne može da ima sve.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Sa troje dece — sinom Đurađem (7), ćerkama Rosom (5) i Nevom (2), i tri emisije koje trenutno vodi na RTS-u, Marija Veljković (39) razbija mit o tome da žena ne može da ima sve: uspešnu karijeru, dobar brak i srećnu porodicu. Priznaje da to ne ide uvek glatko i ima dana kada bi vrištala od muke, ali uz podršku supruga, arhitekte Milana Milovanovića, i baka i deka, za sada uspešno balansira između svakodnevnih porodičnih i poslovnih obaveza.

 

 

Trenutno je gledamo u emisijama "Slagalica", "Luda narodna noć" i "Svadba iz mog kraja".

 

Iako smatra da su deca najveće blago, u intervjuu za "Gloriju" je otkrila da ne planira četvrto dete.

 

foto: Vladimir Šporčić

 Od pametnijih ljudi sam naučila da nikad ne kažem nikad, ali mislim da sam ja odužila svoj dug i majci prirodi, i društvu i državi. Za sada suprug i ja odlično funkcionišemo sa troje dece.

 

Prijateljice koje nisu postale majke ili su rodile jedno ili dvoje dece, ne opterećuje pričama kako je super imati veliku porodicu.

 

— To je sve stvar senzibiliteta i okej sam sa tim da neka žena ne želi da rađa. Svaka od nas ima pravo da sa svojim telom i životom radi ono što želi i što joj u datom trenutku odgovara. Ovo je moje telo, moj život i moj izbor, ali nisam u fazonu da svi treba da dobiju decu. Sve smo mi različite.

 

S troje dece, jedan običan Marijin dan predstavlja žonglersku predstavu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker