nižu se poruke podrške

„KO DETE MOŽE DA VOLI VIŠE NEGO ROĐENA MAJKA?“ I Ana Nikolić šokirana odlukom suda da se Severini oduzme sin

6

Još jedna srpska pevačica oglasila se nakon što je Opštinski građanski sud u Zagrebu doneo privremenu odluku da sin Severine Kojić i Milana Popovića ubuduće živi sa ocem.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ova vest je, pišu hrvatski mediji, šokirala Severinu.

 

Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga što je napravljen presedan u postupanju — izjavila je pevačica za Jutarnji.hr navodno se gušeći u suzama.

 

Aleksandrov otac je, kako ističe, zadovoljan.

 

Iako je reč o nepravosudnoj presudi, jako sam srećan i zadovoljan zbog nje. Aleksandar će nastaviti da ide u školu u Zagrebu, gde će i nastaviti da živi. Ne želim da otkrijem u koju školu jer to zadire u privatnost deteta — istakao je on i dodao: — Aleksandar će konačno nastaviti da ide u školu, a ne na koncerte.

 

Veliki broj poznatih ličnosti iz Srbije oglasio se ovim povodom, a među njima je i pevačica Ana Nikolić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on

 

Oduzeti majci dete… To je monstruozno… I nedopustivo! Gde detetu može biti bolje i ko dete može da voli više od rođene majke? Niko! Sramota… Nadam se da će institucije reagovati — napisala je Ana na Instagramu uz objavljenu fotografiju Severine Kojić iz spota za pesmu koju je posvetila upravo sinu Aleksandru.

 

Inače, nakon što se Ana Nikolić razvela od kolege Stefana Đurića Raste, domaći mediji preneli su da je ona dobila puno starateljstvo nad ćerkicom Tarom.

 

 

makonda-tracker