JOŠ UVEK SE BORE

SEVERINA NIJE JEDINA: I ove pevačice su izgubile starateljstvo nad decom

2

Nakon što je juče region obišla vest da je sud doneo privremenu meru po kojoj će sin Severine Kojić i Milana Popovića ubuduće živeti sa ocem, mnogi su se setili i ovih slučajeva.

foto: Instagram
foto: Instagram

Sudija Tea Golub jutros je donela privremenu meru da Severinin sin Aleksandar ubuduće živi sa ocem Milanom Popovićem, srpskim biznismenom, kao i da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju mališana.

 

Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga što je napravljen presedan u postupanju — izjavila je pevačica za Jutarnji.hr navodno se gušeći u suzama.

 

 

To, međutim, nije jedini slučaj da je majka izgubila starateljstvo (u ovom slučaju još uvek ne pravosnažno) kada su u pitanju poznate ličnosti u regionu.

U Srbiji se to dogodilo već dvaput, a prva poznata mama koja se našla u ovakvoj situaciji bila je pevačica Maja Nikolić.

 

foto: Dragana Udovičić

Ona je 2011. godine izgubila starateljstvo nad sinom Lazarom, a i danas se za njega bori s bivšim suprugom Vukom Kandićem.

 

Na pravdi Boga mi je oduzeto dete! Žalila sam se i apelacionom i revizionom sudu, i svuda su me odbili — izjavila je svojevremeno pevačica.

 

Nekoliko godina kasnije, 2015, Ivana Stamenković Sindi, bivša članica grupe Models, doživela je sličnu sudbinu, kada je izgubila borbu za starateljstvo nad ćerkicom Petrom.

 

foto: Zorana Jevtić

Sindi je tada bivšeg supruga Nikolu Pavlovića optužila za porodično nasilje, ali je sud presudio u njegovu korist, a mediji su kasnije pisali da je jedan od razloga i to što pevačica nema zaposlenje i stalne prihode.

 

 

makonda-tracker