ne krije svoj stav

NI ONA NIJE MOGLA DA PREĆUTI: I Seka Aleksić se oglasila nakon što sud odlučio da Severina preda sina ocu

1

Opštinski građanski sud u Zagrebu juče je doneo meru po kojoj će sin pevačice Severine Kojić ubuduće živeti sa ocem Milanom Popovićem, a brojne zvezde i dalje javno reaguju na ovu vest.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Ova vest je, pišu hrvatski mediji, šokirala Severinu.

 

Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga što je napravljen presedan u postupanju — izjavila je pevačica za Jutarnji.hr navodno se gušeći u suzama.

 

Aleksandrov otac je, kako ističe, zadovoljan.

 

foto: Dado Đilas

Iako je reč o nepravosudnoj presudi, jako sam srećan i zadovoljan zbog nje. Aleksandar će nastaviti da ide u školu u Zagrebu, gde će i nastaviti da živi. Ne želim da otkrijem u koju školu jer to zadire u privatnost deteta — istakao je on i dodao: — Aleksandar će konačno nastaviti da ide u školu, a ne na koncerte.

 

 

Pevačici su mnoge koleginice i poznate ličnosti iz Srbije pružile podršku nakon ovih vesti, a među njima je i Seka Aleksić.

 

I više nego zastrašujuće. Žao mi je majke i deteta. Kako god da bude na kraju, deca ispaštaju u ovakvim situacijama. Zar ne bi trebalo da cilj svakog tate i svake mame bude da su nam deca srećna? — zapitala se Aleksićeva na Instagramu.

 

foto: Instagram

 

makonda-tracker