RAZDOR

UŽASNUTA NJIHOVIM PONAŠANJEM I PRITISKOM MEDIJA: Kraljica Elizabeta jednim detaljem svetu pokazala koliko je BESNA na Harija i Megan

2

Poznato je da kraljica Elizabeta prima svoje gošće u Bakingemskoj palati u posebnim odajama za službena primanja. Već mnogo puta viđena prostorija u kojoj su se s kraljicom rukovale mnoge zvezde, ali i političari, tako je dobro poznata javnosti, a sada su fanovi kraljevske porodice uočili nešto neobično.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, na jednom od kraljičinih stočića na kojima stoje porodične fotografije pre je bila i slika Megan i Harija,ali više je nema. Fotografija je zauzimala prvu poziciju na kraljičinom stolu, a sada je njen misteriozni nestanak uskomešao javnost i postavio pitanje - o čemu se radi?

 

Zanimljivo je da je kraljica sklonila sliku samo nekoliko dana nakon njihove odluke o podizanju tužbi protiv medija i javnog istupanja o tome koliko im je teško da žive pod stresom i uz stalni medijski pritisak.

 

 

Neki misle kako se ovim potezom Bakingemska palata ograđuje i dodatno udaljava od vojvode i vojvotkinje od Saseksa, dok drugi pak smatraju kako je ovo još jedan dokaz da se monarhija ne može nositi s modernizacijom koju predvode Hari i Megan.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Bakingemska palata odlučila je da neće komentarisati celu stvar. Ovo je prva fotografija koja je ikada sklonjena iz službene sobe za primanja kraljice Elizabete II. Podsetimo, druge dve fotografije koje se mogu videti na njenom stočiću jesu Kejt i Vilijam, te zajednička fotografija Vilijama i Harija u njihovim vojničkim uniformama.

 

Izvor blizak kraljevskoj porodici otkrio je da kraljica nikako nije zadovoljna s ponašanjem Harija i Megan, te da je sve više zabrinuta. Prema mišljenju članova porodice, Hari i Megan samo udaljavaju i javnost, ali i članove porodice od sebe.

 

"Mislim da je kraljica užasnuta zapravo. Cela ta medijska pompa velika je greška", rekao je stručnjak za kraljevsku porodicu.

 

 

makonda-tracker