nisu kao pre

PUTEVI SU NAM SE RAZDVOJILI: Princ Hari progovorio o ZAVADI sa bratom Vilijamom, a onda se oglasila i Megan

2

Iako su nekada bili jako bliski, danas je svako krenuo za svojim obavezama i došlo je do razdvajanja puteva.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari progovorio je o navodnoj svađi sa bratom Vilijamom. Ispričao je da se neke stvari neizbežno dogode kada si na takvom položaju kakvom je on:

Mi smo braća i uvek ćemo biti braća. Trenutno su nam se putevi razdvojili, ali biću uvek tu za njega i znam da će i on za mene biti. Ne viđamo se kao pre, mnogo smo zauzeti, ali mnogo ga volim.

Hari, Megan, Vilijam i Kejt nedavno su nazvani fantastičnom četvorkom, kada su radili na organizaciji fondacije za humanitarnu pomoć. Ipak, objavili su, potom, da se razdvajaju, te da će samo Vilijam i Kejt nastaviti da se staraju o ovome. U to vreme, svi su demantovali navode o međusobnoj zavadi, već naglasili da se svako priprema za svoje buduće uloge. Megan i Hari od tada su na putu da osnuju novu, sopstvenu humanitarnu fondaciju.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nedavno su progovorili i o svom braku, ali i počecima ljubavi. 

Kada sam upoznala Harija, moji prijatelji su bili srećni, jer sam ja srećna, ali moji prijatelji Britanci rekli su mi da ne bi trebalo da ulazim u tu vezu zato što će mi tabloidi uništiti život. Nisam nikad ni mislila da će ovo biti lako, ali živim polako, dan po dan. Dobro je da imam svoju bebu i muža, oni su najbolji", rekla je Megan Markl.

 

 

makonda-tracker