pominje se i vanbračna ćerka

U ŠKOLU SU IŠLE POD LAŽNIM IDENTITETIMA: Ovo je SVE što su mediji uspeli da saznaju o ćerkama Vladimira Putina

0

Iako predsednik Rusije nikad nije zvanično potvrdio ko sve čini njegovu najbližu porodicu, svetski mediji kao poznatu činjenicu predstavljaju to da je Putin otac Marije i Ekaterine, a sve se češće pominje i vanbračna ćerka.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Vladimir Putin, koji danas puni 67 godina, čovek je koji o svojoj privatnosti govori malo — ili gotovo ništa. Poznato je da se 1983. godine venčao Ljudmilom Aleksandrovnom Putinom, kao i da se par rastao, najverovatnije 2014. godine.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Spekulisalo se da je predsednik Rusije potom stupio u vezu sa čuvenom gimnastičarkom Alinom Kabajevom, a mnogi tvrde da su oni u ljubavi godinama i da je kraj njegovog braka nastupio upravo zbog paralelne veze koju je vodio s mladom lepoticom.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Ipak, ako je misteriozan po pitanju svog ljubavnom života, Putin tek ne govori ništa kada je reč o njegovoj deci. Ipak, mediji kao o poznatoj činjenici pišu o tome kako je ovaj političar otac dvoje — Marije (34) i Ekaterine (33). Starija sestra navodno je rođena u Lenjingradu, dok je mlađa došla na svet u Drezdenu, jer je njen otac tada kao zaposleni KGB-a radio u Istočnoj Nemačkoj.

 

 

Ove devojke navodno su dobile imena po svojim bakama, a navodno je poznato da Mariju zovu Maša, dok je Ekaterinin nadimak Katja.

 

Kada su se preselili u Moskvu zbog početka Putinove političke karijere, njih dve su, tvrde strani mediji, pohađale školu u kojoj se govorio isključivo nemački. Međutim, prestale su da idu u nju kada je njihov otac postao vršilac dužnosti predsednika i obrazovanje su nastavile kod kuće.

 

 

Nisu svi očevi tako puni ljubavi sa svojom decom kao što je on — izjavila je jednom prilikom Ljudmila Putina. — On ih je razmazio, dok sam ja bila ta koja je morala da ih disciplinuje.

 

Marija je, navodno studirala biologiju i išla u medicinsku školu u Moskvi, dok je Ekaterina završila studije azijske kulture. Obe su, ipak, pohađale fakultete pod lažnim identitetima, zbog sopstvene bezbednosti.

 

Strani mediji tvrde da Marija danas živi i radi u Moskvi sa svojim suprugom Holanđaninom Joritom Fasenom i navodno imaju dete. Putin je u razgovoru s Oliverom Stounom 2017. godine potvrdio da je deka i da, nažalost, retko ima priliku da se igra sa svojim unučetom. Što se tiče Ekaterine, piše se da ona živi luksuznim životom i u raskoši. Ona je ruska akrobatska plesačica i direktorka dveju inicijativa Državnog univerziteta u Moskvi, a udata je za ruskog milijardera Kirila Šamalova, ali se par rastao posle nekoliko godina.


Prema nekim natpisima, ruski predsednik mogao bi biti otac još jedne devojčice, koju je, opet navodno, dobio s Alinom Kabajevom.

 

 

makonda-tracker